Komentari (108)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zalite se vasim lobijima u svijetu. Gori je zlocin postojanje te tvorevine nego ono sto vi radite
Republike Srpske, genocidne. Jesi li cuo?
Dobro su prošli. Mogla ih je još i policija namlatiti.
pa i ja kad idem na razgovor za posao i da radim ne vadim k**** i govorim da volim j*** zene... niko me nebi primio.... to su moje licne stvari a tamo idem i oblacim se po poslovnom kodeksu... nikome ne govorim sta sam, a vi se izbusite po nosevima ofarbate ko kanarinci i majica sa duginim bojama i kao nisu vas primili... i onda ste kao ugrozeni, a Boga molite da vas ne prime i da trazite sadake od eu fondova kao da se borite
To je najmanje šta vam je trebalo bit urađeno
ISKRRNO veca MUDA imaju ovi od nasih COBANSKIH POLITICARA i BOSNJA , ovi se bar otvoreno supristavljaju i bore za svija prava .....BOSNJO JEL TI LIJEPO PO CARSIJAMA SARAJEVA,ZENICE TUZLE......jeb_o babovinu po RS - u jelde...
Nemos sve ljude kontrolisati jer to nije sloboda. Sloboda je da se ovi fasisti sto kad im je nesto strano odma skacu da se tucu i napadaju uzmu knjigu u ruke i vaspitaju se tako i nauce da budu svjesna bica koja mogu vidjet govno a da im ne zasmrdi. Jedan je zivot, ako neko nemere sa zenom ili muskarcom nek rade, meni se to ne svidja, ali postujem izbor, moral, i etiku bazirano na covjecnosti.
Gdje su sankcije SAD . Kao da se ovo desava na Marsu.
Ko vas finansira
a zar gradonacelnik ne pripada istoj toj populaciji, ili je to odnos kao sto ima i Brnabicka
Srbi u Banjoj Luci ispadoše veći muslimani od bošnjaka u Sarajevu.
Mislim da će ga svjetski dajguzi ovaj put poderat. Dodo se zakačio sa najgorima.
Neki komentatori na prljav i zloban nacin mijenjaju teze i teme pa -prizivaju politiku i ratnu istoriju da bi preko toga okrenuli neke ljude protiv gradjanske volje u Banjaluci. Zastita porodicnih vrijednosti nije stvar nekome mrskih pripadnika neke nekog naroda, to je stvar covjecanstva i njegovih naroda. Mizerno je u ovu temu ubacivati nesto sto nema veze sa temom. Podrzi tradiciju ili povorku, i to je to. A ne, Stanivukovic je ovo ili ono.
Bravo za komentar!
Ono kad trazis belaja, provociras i zalis se kad sta bude.
Svaka cast za policiju, aferim
Mogo bi g@y lobi Dodu naguzit zbog ovoga.Sve su mu iz usa ambasade praštali ali sada je usro stvar,udario je na njihove mezimce.
Nece nama nista normalno sa zapada servirat. Najgore od.svega sto.mentalnu bolest koju ima.ta populacija ne tretiraju kao mentalnu, vec smjestaju u slobode...to je.sve za bolnice, ali nekome icito nije interes....zalosno
Gradjani porucili da nece, vlast i policija, gradonacelnik... To se mora postovati. Nisam za fizicke napade ali i same povorke trebaju voditi racuna da ne dolazi do incidenata.