Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najjace kad sam danas procitao sponzorisani clanak da firma Sandoz je odgodila neku proslavu. Jbt reklamiraju se na tudjoj nesreci.
odmah je jasno o kakvoj je firmi rijec
2014 Niksic premijer, zadesile nas poplave. 2024 Niksic nametnuti premijer opet poplave i haos... Koji je to baksuz
Nametnut je jedino fadil sto je cetiri godine bio nametnuti premijer u tehnickom mandatu
Veoma je bitno da ljudi komuniciraju. Ovo nije reklama, naprotiv. Samo i d i o t moze pisati negativne komentare. Vi koji to cinite, ugasite mob.na 2 dana, a + lezite u toplom i uzivate Sram vas bilo
Sve pohvale za ovu (još uvijek u dobroj mjeri) društveno odgovorni firmu... Firmu,koja je bez nekog konkretnog povoda često izložena napadima dijela "javnosti"... Valjda je "problem" kada neka firma još uvijek solidno funkcioniše u ovim "epskim" vremenima...
Nema kakvih sve prijedloga ima, uglavnom im bht ne valja. A isti nisu nikom dzabe nista uradili.
Pa ako ovaj BH Telekom. Da on ne može isporučiti. I to ove svoje usluge. I to u ovome realnome vremenu. Zašto onda ovo oni imaju te svoje korisnike. Koji oni ovo njima puno plaćaju. I to za ove neisporučene usluge. Pa oni bih se svi trebali odjaviti. I onda ovo preći kod ovog drugoga operatera. Kada je ovako. Što oni ovo njima da džabe daju. I to ove svoje tada pare. Kada oni nisu ovo i u mogućnosti.
Druže,gooUser1712022488,ako može odgovor na pitanje,ali onako iskreno,pravopis,stvarnost ili fikcija ?!
Mogli su i donirati koju marku. Sram da ih bude naplacuju poziv sebi kad se zove brojevi za pomozi ba. Sramota
Čuj to,kako su mogli raditi svoj posao je li moguće?!
Bh Telecom nije u stanju isporučiti normalnu uslugu korisnicima u idealnim uslovima,oni samo znaju dobro naplatiti neobavljene usluge !
Jeste li obebjedili na tim tornjevima za to područje besplatne pozive dok se siuacije na normalziuje
Jeste li obebjedili na tim tornjevima za to područje besplatne pozive dok se siuacije na normalziuje
Telekom je kriza!
Odlicno..internet i telefon su obaveznim u ovakvim situacijama