Komentari (329)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zato direktor u sred korone Jaguara limuzinu kupi,i jos svaki mjesec 5.000KM !
Gaasii internet i medije, to zlooo je dovelo do tog daaa svaki psihopataa ima neko misljenje i bori se za njeg
gasi internet, motaj kablove
Trazite dugove od onih koji su vas doveli na pozicije, dok uzimate plate ne zalite se, nego kad naberete 100miliona e onda kmecite. Slobodno trazite one koji su vas uhljebili i kod njih trazite Rjesenje svoje!
Vas treba ugasiti makar i po cijenu gašenja drugih operatera.Ende.
sta se ba gasi pa nije ti čačevina to
BHRT je javni servis, trebao bi biti u službi građana. Pošto u BiH nema toga, samo torovi i ovce koji slijede kriminalce čobane, takav servis im ni ne treba. Oni koji su zaposleni tu, preko nacionalnog ključa bez ikakvih referenci, su šlag na tortu. Ne bi se trebala ugasiti, jer svaka država ima javni servis, ali totalna reorganizacija, svakako.
BHRT sa svojim predajnicima i satelitskim linkovima omogucava komunikaciju u domenu mobilnih komunikacija i interneta(satelitski linkovi i dr.)i kao clan EBU-a ima neka prava i obaveze na drzavnom nivou.Infrasruktura 3 dominantna operatera,njihovi predajnici i stubovi,fiber opticka mreza i dr. su nesto drugo .
Nije to imovina bhrt već državna imovina data njima na upravljanje. Ukoliko oni neće ima ko može i hoće a oni svi na biro.
U Bosni ne postoje mediji. Postoje propagandna glasila. Niko normalan ne gleda vašu propagandu. Za tri decenije niste bili u stanju napraviti niti jedan kvalitetan obrazovni i naučni sadržaj. Isto tako niste napravili niti jedan kvalitetan dječiji program ili film. Samo širite mržnju od koje živite. Vi lažni mediji ste zlo.
Nisu Bošnjaci za države. Bar u kojoj moraju harač sarajlijama plaćat.
Super, neka stranci sve kupe i dadnu nam normalnu telefoniju!
Ne gledam vas već 7 godina, jer ste dno dna
Super, samo se ugasite kad ne bi imali interneta nikad.
Uhljebi ugasite se molim vas. Jebo vas Din Backovic i onaj crnac njegov. Opet bi ga na euroviziju slali e nećete boga mi
Gasi mješalicu motaj kablove....
Od 800 uposlenih samo pola ih dolazi redovno na posao,ostali se ponašaju kao volonteri. 2.Zašto netražite dug od RTRS..a,već prijetiti, kome
Reforma sistema bi za mene bila dostavljanje racuna za tkz.Rtv taksu. Ili ako vec "mora" biti dio u nekom sistemu kao trenutno sa EpBiH onda ga stavite kao porez na registraciji ali da svi placaju(Banja Luka,Sarajevo,Mostar). Treci je nacin da svi operateri kroz svoje usluge izvdoje 1KM po korisniku za koristenje signala.