Komentari (289)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovog frajera kad vidim tacno mi nije dobro.🤮
Ja odavno pisem da su potpuno isti izdajnici i neprijatelji drzavi BiH, funkcioneri, clanovi, simpatizeri i kvazi botovi od SDP/NS/NiP kao i SNSD/SDS/PDP srbogenicidassi i HDZ UZP-ovci, jer potpuno isto misle, pisu, lazu, izmisljaju, potvaraju, blate, obmanjuju, zamajavaju gradjane kad su u pitanju BiH, te SDA i DF predstavnici, Bakir Izetbegovic i Zeljko Komsic. Laganje i izmisljanje tih kvazi botova nece promijniti cinjenicu da SDA i Zeljko Komsic uvijek pobjedjuju.
Nemoj tako Bibo, ne bi to Adzija...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Čim si u DF-u, prodala si se.
Karaće te Željka.
Sta vam se sad ...do jucer ste je hvalili ... !:)
Uvijek sam govorio da su NS, NiP i SDP veci petljanci i lopovi nego ostali. Zao mi je samo sto je narod povodljv i veoma lako nasjeda na njihove populisticke price i poteze. Drago mi je da je konacno i neko od zastupnika porgovorio kako prljavo igraju i pokusavaju kupiti poslanike, tj. rade ono od cega se gradjani zgrazavaju.
Zeljka Cvijanovic za Muslimansko trziste
Jel ovo ona sto je prekidala sjednicu sa pitanjem " imal štogod izist" hahahahahaha
kako bona možeš biti papak SDA i dizati ruku za njihove lopovluke.Mislila sam da si poštena i moralna osoba,ali sam se prevarila.
Bibo-ćurko ti si već prodana samo sto ti to još ne znaš?!
Bila go.no kao sportista a sada kao uhljeb jos vece.
Bibija, imam ja tebi nešto da kažem: Ne laži samu sebe i ne diži sebi rep! Ovo je borba za budžetske pare, a ne što vam je do grada i građana.
Nemoj tako Bibo, ne bi to Adzija...
Mozda te jedino neko argetom ponudio
PAPCI KUPIO VAS BAKIR
lažeš li lažeš.Kupio vas je Bakir.Vi ste već papci kad ste kupljeni od SDA.Zaboravljate s kim ste bili ,a ko vas je kupio i sad ste s njima.Prodane smrdljive lopovske duše.PAPCI KUPIO VAS BAKIR.
Zašto mi je pokriven komentar.Šta sam to loše napisao.
jadna li je drzava kad je u vlasti neko kao sto je "ovo".