Komentari (110)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Je li pismo poslao u Sarajevo ili u Siera Leone.
ne zna ni on...
"rade na izgradnji bolje budućnosti za narode koje predstavljaju" A Komšić prosvjeduje ispred OHR-a protiv prava Hrvatima...
hvala mu. Ovaj covjek je mozda sad star, ali u toku rata je javno u kongresu pricao i kritikovao sve redom zbog slabe pomoci BiH.
Prije 25 godina smo i mi bili drugaciji ljudi od ovoga sto smo sada
Nama Hrvatima je značajno pomagao i zato ćemo ga do kraja života podržavati. Pomagao je tokom rata, posle rata, evo i sada oko izbornog zakona. Svu sreću ovog svijeta mu želim
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Gospodine predsjednice clanovi predsjednistva u BiH po nasem sistemu, dejtonskom, clanovi predsjednistva ne predstavljaju pojedine narode vec sve gradjane zajedno, a samo se biraju iz redova pojedinih naroda. Zanimljivo, jer ovaj nakaradni sistem pravljen je u pravo u dejtonu i takvo nepoznavanje prava je jednostavno....U svakom slucaju, ova vasa cestitka vise dodje kao uvreda, ali eto...hvala...
P.S. Budite i dalje naše marionete i samo slušajte svog okupatora, a mi ćemo opljačkat ono što su vaši djedovi i očevi sagradili. Vaš gazda Bajden. Ova marioeta ne zna ni kako se on zove, a kamo li ko i šta i gdje im je kolonija sa divlja plemena.
Ako podupirete multietnički karakter,dajte nam normalni građanski ustav kao u svim multietničkim demokratskim društvima u svijetu.
Ako podupirete multietnički karakter,dajte nam normalni građanski ustav kao u svim multietničkim demokratskim društvima u svijetu.
Ako podupirete multietnički karakter,dajte nam normalni građanski ustav kao u svim multietničkim demokratskim društvima u svijetu.
Pa gospodine presjednice uzmite BiH pod zastitu dajte americki pasos svim gradanima BiH tako bi ih zastitili od ovdašnjih politicara.Hvala.
Hvala bajdo...idemo doobri mooj boošnjoo u automobile i podrška našem bajdi!!
A pisao, jel ? On uopšte ne zna da je jedan član pod sankcijama...
Samo se laprla bezveze reci nam nesto novo uradi nesto korisno ebo ti priče isti ko naš narod priča a djela nista aj zdravo
Ovo je pismasce koje stoji u defaultu i šalju ga stotini država samo promijene ime države, a Bajden to potpiše ne gledajući u sadržaj istog. Prosto US politiku prema Bosni ne vodi Bajden nego State department, a u njemu niskoprofilisani tipovi poput desperadosa Eskobara i srpskog zeta Palmera imaju glavnu riječ. Mi Bošnjaci moramo se pokazati kao dobar remetilački faktor, poput Srba i Albanaca, da nas počnu uvažavati. Inače Palestina!
Ako je on ovo pisao ,,ja sam onda Sivester Stallone
On nezns ni da je pismo napisano.
Da ostave podjele a naprave "budućnosti" za narode? Valjda budućnost, a ne tri odvojene budućnosti! Al neće jezik, nego pravo...
Produbljivanje saradnje je vjerovatno u smislu da dolaze da poklone dodicku državnu imovinu. Ko je glasan i agresivan dobije šta hoće, to je američki način. Mi šutimo i dobijemo tapšanje po ramenu.
1000% tacno. Bosnjaci su propustili veliku priliku. U ovo vrijeme ruske agresije smo mogli profitirati a desilo se suprorno, ruski igraci u Bosni nikad jaci. Mi nemamo ni vodju ni diplomatiju, ni lobiranje. Nema ko prozboriti sa tim strancima koji donose odluke. Sutimo i cekamo.
Sad će mu Bećirović zahvaliti uz napomenu da treba graditi dobrosusjedske odnose sa SAD-om. Jer tko god ima izlaz na more je susjed Bosni i Hercegovini