Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Liban ima pravo da se brani
pa brani se i branio je i gazu neznam cemu onoliko kukanje zbog gaze iran jednostavno ne salje nista za odbranu samo za napad tako da je odgovor IRANA NIJE BRIGA ZA CIVILNIM ZRTVAMA U GAZI I LIBANU JER SU SUNITI
682 Zaboravi na podjele na siite i sunite. UAE i Saudijska Arabija su suniti i satrase se pomazuci, jelde ?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ova je logika, odustali su navodno od napada na nuklearna postrojenja jer bi postavili pravilo da je to SVAKOME dozvoljeno bilo gdje i pozvali bi se na izrael. Pripremaju napad na naftnu industruju i infrastrukturu u Iranu, Iran kaze direktno SAD da ce u tom slucaju odgovoriti po naftnoj infrastrukturu u Saudiji posebno koja ima vlasnistvo u SAD i Izrael. Zahebano, sta god urade odgovor Irana ce biti mnooogo gori od prethodnog.
Ja licno i skromno mislim da se Iran i Izrael bore oko izbora u SAD jer iranci zele Harris i neki dogovor bi sigurno pao a Izrael zeli Trumpa a on je obecao da ce Iran "sravniti sa zemljom". Izrael zeli drasticno povecanje cijena nafte ili cak ogromnu naftnu krizu prije izbora sto bi dotuklo Harris.
bas tako
Teroristicki entitet ce zrtvovati sve da uvuce Ameriku u rat i izvrsi teroristicki napad na Iranski nukkearni program, ali bi mogli zazaliti za sva vremena.
Iran ima potpuno legitimno pravo da zastiti svoje intetese i svoju alijansu od C. I. O terorista.
Biden je pokretac ratova, dok narod koji je pogodjen hurricanom nezeli pomoci...
Iran uopce ne pomaze Gazu, oni tako kuhaju samo da se sto vise sunnija pobije...bas ih briga gdje padaju grate
Bivši izraelski ambasador u SAD-u teško optužio Netanyahua: "Preusmjeravao je Hamasu milijune dolara" Bivši izraelski veleposlanik u SAD-u, Danny Ayalon, optužio je, gostujući na SkyNewsu, Benjamina Netanyahua da je "glavni odgovorni" za napade 7. listopada, tvrdeći da je jačao Hamas preusmjeravajući im novac preko Katara.
Ja sam nalio danas pun rezervoar. Može da počne....
Salji pomoc u Bosnu,poplavljeni smo
G E N O C I D E J O E
Bolje bi bilo da ne uzvrate nikako, imaju i oni nuklearna postrojenja. Na onako maloj zemlji ne bi bilo više života 100 000 godina ko i u Černobilu
Tako je kad te dijete ne slusa .
Prazna pricha.AKo Cionistichki entitet udari Iran nece prezivjeti kontraudar.To im je IRCG dao do znanja ovim minimalnim udarom.Problem je Natanjahu i njegova radikalna falanga jer ako izgubi vlast ide u zatvor,a eskalacija je jedini nachin da produzi vlast.
Strani investitori su se povukli iz Izraela.Ekonomija je pala za 70 %.Izlaz na Crveno more blokiran.Iranski udar na Haifu bi oshtetio energetsku infrastrukturu za preko 50 %.Da ne govorim o drugim metama.
Navecji uspjeh koji je Izrael postigao u borbi protiv Palestinaca je upravo "svadja" sunija i shija, ko razumije shvatit ce. Sadam je sa Americkim oruzjem i sa njhovom logistikom (financiran i od S.Arabije, Amerike, Engleske, Francuske...) napao Iran - a CIA je tajno prodavala oruzje Iranu. Ko je od tog rata najvise profitirao 3x pogadjajte, a sad to mrznju uzdrzavaju sa stipendijama preko binsalmana.
šta kaže kuduzović, treba li skratiti panzalone i navijati za kralja i ci oni ste
Konačno da neko razumije. Sada cijenu podaništva plaćaju šije. Suniti su je prvi plaćali i opet će. Egipat Jordan Saudija UAE će doći na red.
Djenosajd Joe
Sve je to gluma. Dogovorena je podrška u novoj otimačini resursa i neokolonijalizmu. Irancima neka je sretno. I nema Izrael šta da odgovara jer nije napadnut. Iran je samo izvršio odgovor na napad na njihov suverenitet ubistvom Ismaila Hanije.
Tebe prvo trebaju pitati znas li uopste gdje se nalazis?
ili kako se zove.