Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gori su oni kojim daje te novce njija nije briga koce vratit sve te silne novce tesko narodu neka nam je bog u pomoci
I posle kazite Bosna je bolja od SRBIJE I HRVATSKE HAHA? Pa zar je realno neko 20 miliona da uzima na kredit pa Srb i Hrvatska postrose na naoruzanje 500 miliona eura onaj zadnji put Srb kad je gradjanima delila po 100 e kostalo je oko 450 miliona eura i Bejha 20 miliona dize na kredit ae bosanci odgovorite?
A bice ,,,,,, bice love bez rada sad trljate ruke a sta ce obicni ljudi kako zimu docekat neka nam odgovori ovaj bevanda ili ce nam zabiberit akcizama na maske 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Kako objasniti djetetu da je dužno bruku para samo što se rodio ovdje?
Najjača mi je ova stavka - Povoljna kamatna stopa.....
Ovaj Vjeko vazda nesto potpisuje, milione nekakve , a mi nigdje ne mrdamo
Već je skontao kako će se ugraditi.
eto para za jos novih privatnih vila vikendica i kupovina diploma...
@yeba.mene.drzava NARAVNO. gu zenevade