Komentari (124)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ko ne moze sebi nek pomogne drugom
Iz rubrike "Vjerovali ili ne"
Ne daje BiH nego narod iz BiH
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Tako je pomoć Hrvatskoj, da ojača granicu da nama ostanu ovi smeđi Irvasi...
@Overdoziran rambo, probaj tek nesto rec protiv nase stranke, konjakovica.. Pa ces se uvjerit sta je cenzura.. Ti mislio da si cool sto dobijes lajkove kad psujes sda?
Hvala siromašnom dijelu federacije na pomoći od srca. Kad nemaš a daš vriedi dvostruko
Ako ce zaista novac zavrsiti u Petrinji lijep gest. Ali sačekajte naredni belaj kod nas, da vidite kako će se susjedi razletiti da nam uzvrate pomoc. Kao sto su za vrijeme poplava 2014, ali malo morgen
Poslali im pare da opet i ove godine nam zatvore granice
Hrvatska koja je kao zemlja bolja od našee , došla na to da mi pomazemo , pored naše sirotinje ?? Nemam ništa protiv pomaganja , ali mi trebami prvo sebi da pomognemo, ljudi na Socijalnom skupljaju pomoć za naše sugrađane dok državaa daje pare zaa susjede iz dr. Zemlje . Meni je ovo žalosno. Ima Hrvatska ko će njoj pomoći ipak je ona EU, političari pomozite svom narodu pa tek onda drugom.
Ta nece hercegbosna donirat
Svaka cast, dobro se sjetise.
🇧🇦🇭🇷🇪🇺
🇧🇦❤🇭🇷
Neka su izdvojili, svi zaboravljaju kad su nas sumljaci napali uz pomoc JNA da je Hrvatska prihvatila na hiljade izbjeglica iz BiH, a i sama je imala rat protiv JNA i sumljaka.. Zato svaka CAST!
Trebalo je Milanovicu poslati paket sapuna i parfema, je.o ga otac ljigavi. Narodu Hrvatske sve najbolje ali politicari u HR nek se gone u PM...
Oni nama duguju pare za Busko jezero, pa sta je sa nasom imovinom po hrvatskoj... Mi smo takav narod i zato cemo i imati uz Boziju pomoc!!!
treba im poslati sapuna i parfema
Taman 5-6 kuca da naprave... Al haj, i to ste dali preko neke stvari... jadna nasa BiH sa ovakvim poloticarima
Vec se rvati u komentarima sprdaju i sa ovom pomoci BiH, nakon ismijavanja skupljanja pomoci Islamske zajednice BiH za stradale u zemljotresu. Ni pomoc ne mogu ljudski ili casno prihvatiti od svoje mrznje prema Bosnjacima i BiH.
Kakva smo drzava i ovo je bingo.