Komentari (217)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
istruho abd
amin...
Samo ga pogledaj ko zarasto panj, pesinjas i zlocinac. Pobjego u Kanadu. , koliko Vucic ovakvih krije po Srbiji.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Presuditi mu maljem
@JaCuuZ po faci bi trebao vidjeti da je zapušteni i odvratni alkoholičar koji ne vodi računa o sebi i jedini "ponos" mu je što je naudio nedužnim osobama i djeci
Ne brate to bi bila nagrada za njega da bog da trunuo 100 godina u samnici
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sve eroji koji se sakrivaju, mene bi bilo stid biti pravoslavac. Idu samo na goloruk narod.
Majku ti cetnicku pokvarenu
pitam se samo dali njegova djeca znaju da im je otac ratni zločinac i šta je radio u BiH u periodu 92-95 god.
Ovoje onaj slucaj kad je jedna od lokalnih Srba sa Sokoca na postelji umiro u mukam i njije mogo da pusti dusu.Poslo je sina da kaze gdje su zakopane zrtve iz Nevoseoca na gradskom smetljistu su bili zatrapani, kad je sin javio prezivjelim clanovima familije gdje ima se nalaze strjeljani clanovi porodice, vracjuci se zurno kuci da kaze ocu ......otac je vec iispustio dusu..
dobro nam došao nikola i poživio do kraja kazne
Ovakvi pravdaju ruske zločine u Ukrajini i govore kako Ukri montiraju leševe. Isto kao i Karadžić što je govorio da su se na Markalama montirale lutke. To je bolan bolest, izrod ljudski.
Biće: "Časni sude, nisam kriv!" Ko je kriv, moja nane???
Ovaj bio u Kanadi??? Daj boze da je on mrdno gdje sa balkana mozda do Nisa Ili Smedereva da je dobacio
Kao Srbin stidim se sličnih i pitam se sta covjeka natjera na ovakvo nesto i to nakon tek pola godine od početka rata? Odgovor može biti samo mržnja, a ja ne mogu da shvatim taj osjećaj... pa čak i da mrziš, kako možeš da se ti igraš Boga i presudis svojim komšijama. Žalosno i sramotno!
Malocas mi klix obrisa komentar...Naime u Tuzli u mjesecu Ramazanu organizuju koncert Ace Pejovića,i to kazu euforija neviđena...ccc.Neznam koliko smeće moras biti da prisustvujes istom,haram bilo svakom bosnjaku koji se tamo pojavi
Tuzla je za sve narode , nigdje ne pise hiljade muslimana iz iz tuzle kupili karte da idu na koncert, znaci Malo uzmi knjigu I procitaj sta pametno , mozda I napises isto Tako za 20 godina
U najgorim mogućim uslovima struhnuo. Šta ti je nedužan narod Bošnjački kriv. I kaže nas je NATO agresorsko bombardirao. A zašto e krezava nepismena pijana, lojava wlašino daleko je reći srb to je izmišljotina.
Jel ga ovo ministar Šteta voda?I on na Sokocu neku skolu fole zavrsio,pa ga usput poveo😂😂😂
🐷🤮
🐽🐽🐽🐽
Dodji tatici. Bit ce zanimljivo u KPZ Zenica.