Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A 98% se izjasnjava kao vjernici. Kako ovo objasniti ? Ili ne vjeruju u Boga ili vjeruju ali lazno vjeruju.
90% pvih "vjernika" su foliranti. red selaama, red lopovluka, red pomoz bog, red kurvalika
Nego šta ima narode? O čemu ćemo danas pametovati drugima 😋
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Znamo
sud i tuzilastvo
dojcland
Dobro smo prosli.
idemo na prvo
BIH Vijetnam, a Sarajevo Hanoi 😂😂😂😂
Bar u nečemu na vrhu
Kako smo pokvaren narod, strašno!
Nemamo mi genetsku predispoziciju da krademo. Svako krade kad zna da nema kazne za to. Uspostavite sudove kako treba i korupcija će se smanjiti.
Najbolji smo u najgorim rubrikama. Ajd neka smo bar negdje....najbolji, nije za pohvalu ali eto....
U ime Boga i u ime naroda taslaci drzavu dok nista ne ostane :)
Kod nas nalaze bez stele ne mozes izvaditi...
Narode neki dan kada sam ispusio bong sa šahbazom sa a faze odlucili smo da krenemo do tuzle sa autobusom medjutim kada smo krenuli izlazili su sejtani na putu pa nam se autobus pokvario dosao Tahir iz saronja sa svojim mackom i audi 80 da nam popravi autobus ovaj jedan sto je bio u autobusu je klanjao ikindiju na sjedistu i bacao tespihe na vozaca da nam krene autobus nakon cega smo ga morali izvrsiti sadomazo nad njim sad se zove Abdulah klanja 5 namaza dnevno polaze kravama
Nije ni cudo kad olovkom snimamo koalicione partnere
Kod nas je jednostavno najlakse pogledati izbore. Dok su ovi na vlasti idemo samo naprijed. Do dna ljestvice. Najgora vlast na svijetu i najgluplji ljudi koji ih biraju.
U cemu mi to nismo najgori
meni nikad bolje jbg.zaslužio sam ..guzim danju guzim noću ,guzim sele koga hoću...