Komentari (144)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
spustite cijenu struje ima je dovoljno
Bolje da ti narod pocrka od zagadjenja smoga i slicno, a da politicari zarade na prodaji struje, nego da se pomogne stanovnistvu… Bosna je dobra samo za doci na odmor, a za zivot je uzas (osim “visokom stalezu” koji vedri i oblaci)
#crkvenjak Nemoj samo ti dolaziti u Sarajevo i zrak ce odmah biti cisci
Obavezno gume lozit kod OHR'a :) Zeljko i Sefik nece ruski gas. Glume pro zapadni blok. Hoce duplo skuplju gas americki. Bolje da se dogovore sa Turskom Rusijom i Srbijom. Koliko god los Dodik bio, upravu je treba te cijevi skopcati sa BiH.
Mi u Brčkom imamo relativno povoljan zrak tako da se mi ne gušimo...
Idemo strucnjaci opet par-nepar
Tzv probosankse stranke a posebno naprobosanskije - SDA I DF - nikad ni ne spominju zagađenje, a kamoli da im je palo napamet da nesto urade po tom pitanju.
Kada je pelet 700 ili 800km pa logicno
I vama je to PREskupo?
ma lozit cemo sta stignemo od starih patika opanaka papuca do raznih rekvizita, boli vas ona stvar sta lozimo, a ako i to nestane pa bude kriza, idemo na najblizu sumu da se namirimo, jer sa vama nema fino samo udri.
Ne budite tako sebični. To je bolesni egoizam. Vi ćete ložiti šta stignete a mi ostali ćemo se daviti u smogu, e da vam bi
Ne moze bit gore nego sto je bivalo... uostalom, vidjet cemo. Nije ok unaprijed proricati najzagadjeniju zimu "strucnjaci".
Nek nam je bog na pomoci
A sta je druga opcija .. smrzavanje?
TE, Tuzla, Kakanj .... instalacije i vod do sarajeva mizerna investicija za rješavanje ogromnog problema prvenstveno kvalitetnog grijanja građanima a ujedno i ekološki naj povoljnije! Kako onda pljačkati građane !
Protjetajte naturilizirane papke i bit ce ok.
Ma kako to? Pa zar nam nisu Forto i druzina pricali kako ce oni da nam zrak prociste, kako je SDA bila nesposobna da nesto uradi po tom pitanju. Pa zar nije on placao kojekakve Svedske studije o zagadljivosti zraka iz budzeta gradjana. Gdje nam je cist zrak Forto??
Taman kako smo zaslužili.
Al nek je cijena plina, centralnog, a vjerovatno i stroje porasla. J.t u godinu i po cijena centralnog porasla 50%. Ne isplati se, jeftinija struja.
Sa konstantnim povecanjem cijena struje , plina i drva bicemo kve godine prvi na listi po zagadenosti ljudi ce i gume da loze Kad vlada nece nista da poduzme u potpunosti razumijem lozenje u guma i ostalih zapaljivih materija jer narod kad nema novaca za normalno grijanje ide daj sta ima i sta je pristupacno
gdje je onaj mister muscolo tj.adis arapovic jel presao cenzus