Komentari (259)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a znali ste dijelite titine pare ... volio bih da ostanemo bez plina, zasluzili smo
Ebi ga potrosili ste platite eto sta je mogao Zvornik da potrosi to ce RS platiti
@Realno25 Gas je trosila tada a trosi i sada prvenstveno Federacija. 'S obzirom na to da Republika Srpska koristi neuporedivo manje gasa, ovo je prije svega problem Federacije, a pogotovo Sarajeva.' upozorava direktor BH-Gasa Jasmin Salkić u razgovoru za Klix.ba. https://www.klix.ba/vijesti/bih/hoce-li-nas-klirinski-novac-skupo-kostati-rusi-zele-naplatu-ratnog-duga-za-gas-sav-teret-na-fbih/170531133 Hvala dovidjenja.
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Davno sam rekao da je Milorad Dodik majstor ove igre. Sve je on ovo dogovorio da Rusima kad je bio tamo. Kada sam pisao o ovom prije 6 mjeseci, brdo minusa. Ne voli bošnjo istinu pa to ti je.
a klirinski dug koji je naplacen se potrosi
Zasto je BiH u problemu ? Bihac, Zenica, Tuzla, Mostar...nemaju veze sa ovim.
Ne znam zasto Rusi nisu ustavili od tog duga sto su dali prije par mjeseci za dug za plin i gotovo. Trebali su znati da nasa bagra rado prima pare, ali ne daje.
Narod se patio i smrzavao u ratu, politicari jamili 125 miliona od Rusa i lijepo se rastalili a sad opet taj kadni narod placa 100 miliona tudjeg duga iz rata. Borili se za goli zivot gladni, goli i bosi a nismo znali da su nas uvaljivali u dugove. Ova vlast ni jedan problem ne moze da rijesi ali nas redovno opterecuje novima
Ajmo narode dobri, opet glave u zemlju k'o nojevi. See no debt, hear no debt.
Prodajem konvertor 2.5kw
možel se taj rs identifikovat ne znam zašto se u državnom pitanju razdvaja Bosna i Hercegovina pa u daljem tekstu piše rs i ptice na grani znaju da će taj dug platiti Bosanci i Hercegovci koliko znam dug se već otplaćuje moj prijatelj živi u nadogradnji koja je zidana poslije rata uredno na računu Sarajevo gasa ima stavka ratni dug.
Pa zar nece braca pravoslavci halaliti dug? Makar eresu, ne mora nama. Ima se moze se. Al se brinem za onu seljadiju traktoraše. Dje su sad braca kad zagusti??? Nama arapi milijarde dali. Ne sjecam se da su rusi dali braci ista, osim sto su uzeli rafineriju, te ovu firmu, te onu firmu. Leleeeee
Zao mi je naseg naroda napacenog i sve ce po nama zimus kada plin bude najpotrebniji.Zvizdic je vec organizovao vanrednu sjednicu da se dogovore kako ce lovu podijeliti i tu su bili azurni i jednoglasno se dogovorili.Bas da vidimo ko ce ih zastititi zimus kad se narod promrzao i bez ovog energenta stvarno digne.A dug je dug pa ma kako on nastao.
Ako sam ja dobro razumio od nove godine nemamo ni vode ni plina... Ali zato imamo strujuuuuuuuu :)
@poskok123 i to bez djikana ništa, još bi svijeČe lojanice ždili
Nema džabe ni u stare babe
Pozdrav Bosno , majmuni jedni ,kad ste dijelili odmah ste trebali zakinuti RS. Sad kupujte deke i jorgane biće hladna zima ako ukinu plin .
Interesantno kako s pred svaku sezonu grijanja ponovo i ponovo aktivita ova prica o Ruskim potrazivanjima?
@djigibau Ovo ko srbi o referendumu. Malo malo....
Tacno nevjerovatno da nije isplaceno za toliko godina. Sta se onda desava s parama koje mi uredno platimo na ime tog duga. Svake godine se to naplacuje i puta nek je 20 godina, a ima i vise.... i nije bilo dovoljno da se isplati, ma prosto nevjerovatno. Ko je ovdje glup i ko se pravi budalom. A eto nek se i nije skupilo, zar se nije jedan dio od onoga sto je nama Rusija isplatila mogao preusmjeriti na ovo. Smjesno o ovome i pricati, a kamoli sta drugo.
@poskok123 Znaci veci dio duga se skupio... ustvari trebalo bi da je isplacen... za jebenih 20 godina se odvaja i to svi koji plin koriste... u principu moglo se i 2 puta vec vratiti. A ovo dole je samo eto ako, kao nisu uspjeli sve da skupe jedan mali dio, koji bi trebao mozda pripasti Sarsjevu da ide za to... bolje nego za plate guzonjama koji ionako nista ne rade.
@poskok123 ratni dug Sarajeva? pa bolan nismo imali hljeba a ne na plin da se grijemo sta ti je
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Iz RS-a nece da daju pare za ista, drugi im otplacuju dugove, a i dalje najvece fukare na svijetu
@Kakoide Na gas se grije Federacija a ne Republika Srpska. Placajte sto ste potrosili krv vam j*bem.
@Nevesinjskapuska Miran pseto... psss
PRIKAŽI ODGOVORE (1)