Komentari (82)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Davaj sadake. Pozivam EU institucije da budu nadležne u kontroli svog novca koji stigne gdje je stigao koliko i kako se potrošilo
Znaci toliko su grohnuli u minus da nemaju za sanirati stetu i pored nasih para koje smi dali!!!
prodajte audije, tiguane, touarege, vikendice koje ste napravili na grbaci drzave...
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Ee ovo znamo najbolje.
Sramotno, BIH to moze i treba sanirati sama!
Šta je sad Pristalice Čovića UZPa i Trojke, nema Bakira i SDA ali ima Sadaka ??????
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sad treba neki tender raspisat, obezbjediti sebe i familiju i rođake.
Eu da nadgleda obavezno potrosnju sredstava !
Drzava nam je dobra kakav je narod. Pa OSBiH su isle u Sloveniju nakon poplava, pa ne vidim da nesto pisete da je nesposobna vlast u Sloveniji
Sramota me. Za sve molimo. Nesposobni
Jel ih stid sadaku trazit?
Sadaka state... To nam najbolje ide
Pa, ni oni sto se vode nestali nisu ni pronadjeni, bilo zivi, za nadati se ili mrtvi, ali vec je pocela prosnja. Pa, jel` najvaznije u ovome trenutku, poceti prositi pare iz inostranstva. Zar nemate, gospodine Nesicu, niti malo dostojanstva i da se zasucu rukavi da se, prvo, nadju nestali, pokopaju mrtvi, rasciste klizista i odroni sa puteva, cesta i zeljeznicke pruge. Bojim se, da ce i ove pare sto se uplacuju zavrsiti, po, nasem dobrom obicaju, u dzepovima zasluznih politicara.
zasto traziti pomoc milijarde maraka od pdv a i akciza
Sto ce se nakrasti
Samo znamo da kmecimo i trazimo pomoc od svijeta.
Ne treba nam dati ni 1km.
Ovo Dodiku i ostaloj kompaniji bas odgovara , nek je poplava
Fadil ostavio suficita 700 miliona , da su samo iskoristili taj visak mogli su sve pozlatiti, al Trojki je to bilo malo pa su jos 1 milijardu zaduzili nas.
Ma, malo je mi sumnjivo da ti tako obozavas, bezrezervno, Fadila Novalica, koji nije prodao babovino, pa ostavio suficit:-)
Donacije su u krvi ostale.
Bilo liječenje bilo sanacije, sve preko telefona i donacija......