Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
RAZBUKTAVAJU VATRU U DZEHENEMU NIJE DOSTIGLA JOS VRHUNAC.TESKO TEBI GENOCIDUSO JEDNA..
"Šta vas je u Sekar dovelo? "Nismo" - reći će - "bili od onih koji su molitvu obavljali...“ (Kur‘an/sura Al-Muddattir - Pokriveni, 42. 43. ajet)
Ionako lici na podgrijan les, c*tnikusa raspala
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Baba, a u stvari tiho zlo !
2009 joj odobreno PRIVREMENO pustanje na slobodu, a sada 2021.. Bas PRIVREMENO
Jalova kucketina...ni maceta ni kuceta
Menw zanima cisto iz medicinskig aspekta, je li bika vakcinksana i kada je dobila vakcinu? Jer, prezivjeti koronu u 91 godini nije bas lako. To mi je pitanje od Milion Dolara.
Nek se što više pati
Ubleha
Bosnjo izdajnicke spasi glavu kod genocidasa, Malo su nam zla nanjeli, poljubi te Vucica u guzicu. Poselami te sve cetnicke koje sretnete prodane duse. Veceras kad se budete vracali iz Beograd BOSANSKU granici BiH prelazili 24 sata
pa kako ovakve spodobe preživljavaju, pa kako?! i onda kažu ima boga, ma ajte!
Ne moze nam niko nista :)
Nadam se da ovo znači da će se patiti na kućnoj postelji, unucima na oči.
Hvala klix portalu što prati stanje ovog zločinca, i meni je sad puno lakše
I NASLOV mora biti u skladu sa KVALIFIKACIJOM, RATNA ZLOČINICA !!!
91 godina ? pa šta jede
Umri kurvo
KAD BI KOSOVARI POHRLILI U BG DA PRIME VAKCINE KOJE BI VUČIĆ IONAKO MORAO BACITI JER IM ZA KOJI DAN ISTIČE ROK ( A PREKO POLA SRBIJE NE ŽELI VAKCINU UOPĆE)? NIKADA! ALBANCI RADIJE IZABRALI LIJEPU SMRT NEGO ŠTO BI DOŠLI VUČIĆU NA POKLONJENJE U PRIJESTOLNICU ZLA.
Mora k*rva još pelena zamijeniti ne može se lahko umrijeti kad ti nisu halalili