Komentari (132)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Primio ne primio tebi je umrijet a i svima nama
@fbUser1567760254 nije bas isto umrijeti sa 65 i 95
A nije baš ni zagarantovano da ces duze ziviti
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
A gledaj ti naslova kao "rekli smo vam da se nemate čega bojati". Pa mogao je pčelinje saće primiti niko ne bi znao.
Pročitaj top komentar, i shvatit ćeš zašto postoji neki smrtonosni virus koji nikog ne ubija.
Primio vakcinu u ledja da se ne vidi sta prima
Sam sebe chipovao XD
Treba biti dovoljno blesav pa vjerovati da u vakcinu moze stati cip. U to bi morao biti ukljucensirok spektar razlicitih osoba u razlicitim drzavama svijeta od farmaceuta do politicara. Da niko od njih ne progovori vjerovatnoca bi bila 0,0001%. A sto bi mu to trebalo kad smo se sami cipovali sa telefonima?
@Cova Nema nikakvog čipa u vakcini, bar ne onog čipa na koji svi pomišljamo. Kaže Bill da smo mi svi svakako već čipovani samim time što imamo genetski kod. Ova vakcina je samo modifikacija, odnosno reprogram istoga.
Nije rekao koju je primio ? Pa fiziolosku otopinu
prima ga cijeli zivot, što ne bi i sad.
sta su mu uspricali? rasol mozda..
Aj Bože, pa niko u komentarima ne pokazuje znakove inteligencije... Ne mogu da vjerujem kako je narod lako naložiti na neku teoriju zavjere 🤣
crko od nje
"Ovaj svijet odavno nije za mene" reče Mira Furlan i bila je u pravu Sve otišlo u pm,koliko zlih ljudi ima
E,jake li vijesti svaka cast novinaru...znas li sta je primio,naravno da ne...vjerovatno vitaminski koktel,familiju svoju hebo!!!
Jedino trovanje ovog glupog naroda rade teoreticari zavjera.kad ste toliko pametni izdvojite taj cip i pokazite.
Koja ti je to po redu?
Pa pokazite cip sta samo lupetate.Isto kao sto islamska zajednica dize frku sa svinjskim zelatinom na osnovu indicija, jel to nemamo u muslimanskom svijetu nikog ko bi mogao ispitati ima li tog zelatina pa se povukli...
On jedobio antitetanus a nama će rokati one da nas smanje na 10%.
A jeste glupi stvarno. Pa normalno da ce on prvi reci da je primio samo da jos vise uvjeri narod u to i uspije ih cipovati.