Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako mi podržimo Bingo jer je domaća firma, zašto Bingo ne podrži naše poljoprivrednike pa otkupi njihov špinat, je li moguće da mi to ne možemo proizvesti, pa Semberija može hraniti cijelu državu.
Ocigledno se ne razumijes Semberija niti cijela BiH nema dovoljno kapaciteta koliko seu potrebe.Bingo je otkupio sav kromir u Semberiji i ne moze pokriti ni 1/3 potreba. Nismo proizvođacka zemlja i treba to prihvatiti.
Pa bingo i otkuplje samo od V l a h a jer mu daju dobru cijenu. Bingo je kralj profita, ostalo ga ne interesuje. On samo otkupljuje smece i stavlja svoj logo da moze imati cijenu. Kaze bingo majoneza kecap a ono polimark iz srbije. evo sad ovaj otrov sto je proizveden po Bill gates standardima da se sto manje emisija CO2 otpusta. To su to novi pesticidi Bill Gatesa o kojima potplaceni mediji sute.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
I kaze kupi domace a kupujes spinat upakovan kao bingo proizvod iz Belgije....neka hvala, rađe cu dati pare Hrvatskoj, kupiti Ledo proizvod i zastiti svoje zdravlje koliko toliko....
Bingova ambalaza, spinat belgijski. Citas li zemlju porijekla kad uzimas proizvod?
A Ledo odavno nije Hrvatski a uz to je preskup i losolijeg kvaliteta nego prije.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
A i trujete nas na svakom ćošku dragi ljudi. Ohanite malo
Svježe ubrano, svježe zamrznuto. Stvarno bi čovjek pomislio da je direktno s njive kupljeno
Zar ne bi trebalo proci kontrole prije nego se stavi u prodaju? Uzas!
ISTI OVAJ SPINAT JE BIO NA AKCIJI MJESEC DANA, KAD SU LJUDI KUPILI SAD IDE OVAKVA VIJEST. SRAMOTA! ISTO JE SA BINGO RIZOM IZ INDIJE, KAD JE KUPITE MOZETE SAMO BACIT KOLIKO SMRDI, SIGURNO NESTO NIJE OK
Spinat iz Belgije, cips iz Srbije Nemamo nista nase
Imamo Bingo hahah
Dragi Bosanci, nemate pojma šta jedete. Pozdrav iz dijaspore
Možda nema veze sa temom ali imam potrebu da kažem. Zbog čega na tržište BiH dolaze paste za zube bez zaštitne folije ispod zatvarača, čak i kod onih skupih ih nema. Jesu li građani BiH drugog, trećeg ili kojeg reda? Izuzetak su paste iz HR
Stavljaju nas na mjesto s t o k e pa kontaju moze sve. Ziva je istina da u BiH, i u Njemackoj nije isti okus npr Milke, Nutelle itd. Zbog takvog ponasanja tih velikih brendova ne kupujem njihove proizvode ima i 10 godina. Nije da nemam para, nego necu iz principa.
Velik broj naših "proizvođača" uvozi i prepakuje. Stavi proizvedeno u BiH, zemlja porijekla Kina.
Pa cijeli asortiman zaledzenog povrca je uvoz u Bingu citajte porijeklo na deklaraciji.
Samo LEDO
Još se usudili staviti "100% prirodno", a ni oni sami ne znaju šta prodaju. Zamislite šta se pojelo do sad
Samo metal, Maideni buraz
Jos jedna zamjerka domacem gogantu: kese na kasama su iz hrvatske proizvodnje. 194 poslovnice u BiH - desetine hiljada kesa dnevno, nije bezazlena cifra a ode u Osijek. Sugestija Bingu da napravi saradnju sa bosanskohercegovackim proizvodjacem.
A na kesi piše domaće, eto lako vas Bingo vara
BINGO MARKA JE UVEZENO SMECE, KETCHUP IZ SEREVIJE, SPINAT IZ TUNGUZIJE