Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja bih da bude Hrvat. Rijec majorizacija nisam dugo cuo u javnom prostoru BiH , ali valjda jos to traje?!?! Mislim, ne znam?!?
Hoće li trojka i ovo isporučiti pitanje je sada? Da li će biti direktor neko iz Sarajeva ili će biti neki šumar iz Lopara?
Bosnjo portir samo
Mozemo li se si i mi Bosnjaci kandidirati za ovu poziciju....i mi bi malo da hapsimo po RS-u...
Sad će ponovo krik iz groba - pardon iz BL- ako isti ne bude iz SNSD-a ide razlaz RS sa BiH, a onda će slijediti sastanak Trojke sa Dodikom u jednoj obližnjoj kafani i veliki Njivin kompromis: Dodikov kadar oonovo na lelu SIPA-e.
gdje se moze prijavit
Ne znam sto ce konkurs...
Jedno je sigurno - neće biti Bošnjak. Trojka je prodala bošnjački udio u odlučivanju zarad ličnih inreresa i sluganstva svjetskim hohštaplerima.
Kako je lako manipulirati masama kojima je mrsko istražiti 3 minute i pročitati članak do kraja. Aktuelni direktor se birao za vrijeme SDA - HDZ - SNSD, jel trojka tad prodala to mjesto? Prije toga funkciju je obnašao Perica Stanić od 2015. do 2019. Je li i tad trojka prodala mjesto Bošnjaka? Za 3 minute googlanja i čitanja teksta činjenicama pobijem tvoj komentar, nije mi trebalo više.
Nece biti stele nikako hahahaha
E to sad blokirati maksimalno. Kada je SIPA hapsila po RS?