Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Slika 16 totalno neprimjerena za ovaj clanak
A ta dva stupa na kojoj stoji isturena soba naslagane cigle i tako ostalo, bez da bar prefarbaju, ali to je uistinu autentično, kuća bez fasade je obilježje Bosne i Hercegovine, nešto što se rijetko viđa drugdje van Afrike
Je li ovo ispijanje kaHve uz kandzijanje i seks (vidim dedo kandzija bakicu dok ona svrsava )?🤢🤮😳🤪
Nek smo vazda puni Bosne a i Bosna puna nas.
Direktor turističke agencija Fortuna Mili Bijavica pod čijim okriljem ova kuća godinama djeluje kao muzej, nam kaže da je nakon dvogodišnje pauze...... Šta kaže, da je uskrsnuo?! 😂 Pa Mili Bijavica je umro ima dvije godine. Dobro neko reče, samo copy/paste novinari...
Mozda ima sina koji se isto zove.. Znas Mostarce
To mu je sin
Imaju li u toj kući kako bacaju kršćane sa mosta zavezane za kamen?
To si pročitao u pamfletima kod novosagrađenog tornja od 70 m, prekoputa starog grada, koji btw narušava izgled stare jezgre,a iznad njega na brdu Hum ste zapisali teritoriju velikim "plusom". Kod toga "tornja" se parkiraju autobusi sa turistima i tu im se dijele pamfleti o bacanju Hrvata s mosta. Pravi Mostarci znaju o čemu govorim.
nema jer se nije desilo. ali ako inzistiraš, možemo probati na tebi
Kretenu novinarski,Mili Bijavica je umro 2020 godine ,boze sačuvaj
Ovu kuću treba zatvoriti ili jos bolje zapaliti. Osim Islama na ove prostore osmanlije nisu donijele ništa dobro, a mržnja i težnja za begovatima su ostali i Bošnjacima vjekovima stvaraju samo probleme.
Bosanska nije isto sto i turska kafa, razlika je i u spremanju i u degustaciji iste
Pa idioti Mili umro ima dvije god.
Bosanska nije isto sto i turska kafa, razlika je u spremanju iste
Wtf, Mili je umro ima godina…
Ovi nisu normalni sekunde
a dokle treba ponavljati, Turci ne ispijaju kafu već ćaj........
@Nenojka to je utjecaj srpske propagande, jer oni govore turska kafa posto tesko mogu da prelome preko jezika Bosanska kafa. Ali uzaludan trud.
Klix to je bosanska kafa koji ste vi propagandisti