Komentari (210)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Objesit gada
Imal iko u ovim Banovicima da nije notorna seljacina? Svaki clanak o Banovicima neki skandal
Zar u Banovicima ima sta posteno i vjerno?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ovo je novi level, ajd znam da ima toga direktori trpaju na radnom stolu, na kancelarijskoj fotelji, na kancelarijskom kauču, al ovaj lik ima dušek 180x200 u kancelariji. Njemu kancelarija ko spavaća.
SDA VLADA BANOVICIMA, KOLIKO SAMO PROCESA IMA TRENUTNO, KOLIKO JE ZAVRSENO SVE PRETEZNO OSOBE IZ BANOVICA, ASIM SARAJLIC AFERA SVI SKORO IZ BANOVICA STO SU UZIMALI PARE DA FOL ZAPOSLE DJECU OD LJUDI U DRZAVNE INSTITUCIJE, POSTAR RAMIZ KARAVDIC UZIMAO PARE I NOSIO, ETO LJIGE, MALO MU PENZIJA PA DAAAJ JOOOOS I SAMO SDA, DOBILI SU PREMALO KAZNE, KO' KAD JE KOD NAS SVE SDA KOD ALIJE ZAVRSILA SVA
Jel i on podržao Bećirovića? Izgleda da mu je svaki koalicioni partner ovakav, a obzirom da u SDP ima podosta osuđivanih za kriminal, nije ni začudo..
Ovaj je baš nisko pao, zar nije zarađivao dovoljno da plati sebi prostitutku, bljak!
proklet bio, dragi Bože dabogda svi ovakvi kao on nestali sa lica zemlje. I oni i njihovi potomci.
U državi bez zakona,stvari se rješavaju bez zakonski.Napraviti mu sacekusu i polomiti,da do kraja života leži nepokretan.
Da ga hoće nečiji brat, muž, rođak naći i ubiti Boga u njemu.
ovaj je isoristavao zene sehida i palih boraca, mirsad kukic kukac mu sve to omogucavao
sta malda cestita, sve jedno po jedno rjesava...
I onda kazu kako smo mi balkanci dobri ljudi.Ne,nismo.Dobre ljude ce te prepoznati po tome kako im je uredjena drzava i drustvo.Kako se ophode prema nejacim od sebe,prirodi,zivotinjama.Da li bi ovaj konj volio da mu kcerka ili zena bude ne daj Boze prinudjena da se obrati za pomoc nekom poput njega?
1 od 1000 ....
Nevzeteeeeeee, stidi se varalice matora, jado jadni
Alija Jel ova borba spada za drzavu ili ne?
Vi koji ste bilo kada glasali za SDA, nemate pravo ovo da komentarišete. Jer ste upravo vi ti koji ste svojim glasovima izabrali feudalni koncept BiH, po mjeri aga i begova iz SDA.
Ovako nam izgleda cijela drzava nazalost
Cuj unutrasnji ves…