Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mali je pretpostavljam ostao na poslu i ne moze ga se otpustiti
Naime, inspektori su konstatovali da je Zavod Pazarić isplatio 250.000,01 KM firmi MS Gradnja doo Hadžići po osnovu ugovora za izvođenje radova na objektu Centar za osposobljavanje iako je stvarna vrijednost izvedenih radova 106.399,98 KM. Na temelju izjave direktora firme, razlika od 143.600,03 KM vrijednosti materijala dostavljena je lično na privatnu adresu bivšeg direktora Zavoda Jasmina Ćerimagića i još nekoj ženi?
jel vise dosta ovih uslovnih kazni??? pa daj eto od sutra uvedite zakon, 5 godina kazna pa da vidimo ko ce prekrsit, a ne ovo, nikakva kazna
SDP olos... U 5 deka je to sa SDA
kod nas je bitno samo da drva ne krades, sve drugo prolazis sa uslovnom
Haj' sam još jednom zaposli sina u narednoj godini, pa ćeš vidit'! :)
Ova uslovna kazna je slabija od ukora razrednog starješine. Zbog ovakvih kriminalaca i znog ovakvog pravosudja mladi ljudi i napustaju zemlju, i ne samo mladi.
Pa druze onda bi 90% grada trebalo u zatvor, ne znam nikog da se nije bez stele zaposlio negdje, cak i u privatnom sektoru
Dragan je poput Mojsija, promijenio polozaj vode. Legalno, naravno, bez uslovne kazne.
Komunjarica prepoštena.Cijeli život se zlopati služeći državi ,a oni njemu ovako vraćaju.Strašno!
Mislim da je ovo nepravda. Ili provjeriti sve guzonje direktore svih državnih preduzeća koga su sve od rodbine uhljebili ili nikoga. Kad vidis ovog direktora, vidis samo čovjeka koji je htio da zbrine svoga sina. A jel to od nas ne bi neko uradio ?
Ma sve za guzonjinog sina , šta je 8 mjeseci uslovno 🤪
Kazna je pravomoćna i poštena. Al isto tako treba povećati ostale kazne. Tipa misli svojom glavom od 2 do 4 god robije. Parkiranje na zelenoj površini nasutoj tucanikom do 6 mjeseci. Prilikom pismene provjere znanja na konkursu sa preko 90% tačnih odgovora ako na usmennom ispitu dobije manje od 36-tog na pismenom 18 mjeseci i zabrana prijave na iste konkurse u trajanj 48 mjeseci. Sve se može kad se hoće.
Pa zar Schmidt nije rekao rigorozne kazne za korupciju???
Kako ove kokosare i sitne varalice odma presude Glavni krimosi im setaju bez imalo straha za presude
Ma da tako cesljate telekom, elektroprivredu, prijenos, opstine itd… samo bi se pisalo o tome!!!
A je li sin ostao raditi ili ne......
I dobro.Sin nastavio raditi,on se zakleo da nece vise nikad,jer mu je jedinac cccccc
Sin mu studirao s mojim prijateljem,vozali kaže neko staro auto od 3000KM i kad je došao SBB na vlast i postavili ovoga za direktora,za pola godine kupili novog mercedesa od novca bolesne djece,vikendice se napravile od novca bolesne djece,sin ne zna zaraditi kod privatnika pa ga tata komunjara zaposlio na državne jasle zajedno sa Sulejmanom Haljevcem Memom koji je preko Radončića zaposlen kao najbolji kandidat.Žalosno jest al doće đavo po svoje polakooo.