Komentari (83)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koliko je težak i mukotrpan proces odvajanja od fotelje znaju samo oni koji su to doživili na svojoj koži i uspjeli to preživiti. Ako ih uopšte ima takvih.
Mićo Mićić potvrđuje.
I Mićo Mićic je iz istog razloga preminuo. Udarilo ga srce na izbornu noć kad je izgubio izbore u Bijeljini. Kasnije mu logično napisali da je od korone.
ja kad sam rahmetli oca odve u hitnu tamo nisu ni gazu za njega imali. za ovog i srce i helikopter nadjose. a opet ce praznih ruku u grob
Za njega ima a za 100 djece. Nista jmbte drzavo usrana
Da mu neće UZP-ovac čović dati svoje.
Aauu jeste nakro cim moze helikopterom u Zg. Svaka cast lahka ti zemlja abd
Draga vlast i po cijenu zivota. Svakako, sretan oporavak
ja u ovo ne vjerujem vec mislim da je pobjego i da se vise nece vratiti
Sretno
Izgubio poziciju gradonačelnika
Veliki je to udarac, pad sa neba na zemlju, a tek se čovjek navikao. Bez obzira na sve želim mu uspjesnu operaciju i brz oporavak.
Kazu u pratnji sa lijeve strane Irma Barajlija, sa desne Boska Cavar, a u Zagrebu ih docekuju Dragan Covic i Pedja Kojovic
Pa što zbog zdravlja ne ponudi ostavku
Da je neko dijete ili bilo ko drugi u pitanju nikad ne bi digli helikopter niti bi se skupila sredstva za transplataciju, ali posto je Ljubo Beslic ide sve uredno..fuj
Ma ja neki helikopterom a pacijente sa intezivne njege iz bolnice u Mostaru prevoze vozilima u Sarajevo gdje preminu od transporta fuj bem ti drzavu!!!
da brzo ozdravi. nadam se da je helikopter sam platio
Vjerovatno mu kazali da je bijeli kruh upitan u narednih 30 godina..
Brz oporavak gospodine Beslicu