Komentari (145)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Karte su otkrivene, sve je jasno. Nemaju oni dobre namjere ni prema Bosni i Hercegovini a posebno prema većinskom dijelu populacije.
Do oktobra ce sve moci ali poslije izbora gotovo sijelo . Pobjeda SDA DF I SBIH
Forto i Nikšić s ovima nemaju problem, to njihovi dolaze iz BG. A ni Konaković nema problem kad oni iz ZG špartaju po Hercegovini. Hoće narod multi-kulti - evo dobili su.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
zanimljivo da srbiju ne zanima Hrvatska i pitanje raseljenih srba idr? Samo je BiH u fokkusu, dakle sve dogovoreno 100%.,oni su kao osvojili ovaj dio BiH i tako se ponasaju.
Problem je samo sto ti i Dodik niste postovali iste i poznate drzavne procedure, a koje postujes kod Hrvata i dr. zemalja!
Sporazum između Vijeća ministara BiH i Vlade Republike Srbije o policijskoj saradnji ratificiran je u mandatu Bakir Izetbegović i Željko Komšić u Predsjedništvu BiH
pećanac postaneš petljanac samo zakuhavaš. imali neko rješenje
Anamo njihove namjere poznate su stotinama godina unazad. Sta poduzimaju BH patriote po tom njihovom planu. Samo mudro i pametno, i ne u odbranu, nego u napad protiv isti.
Hajd ne pametujte ....Ima li zakonskih nejasnoca ili opcika kojoma je to bila ili je " ugroza drzave' ....ako je tako provodite zakon ako toga nema ....produzi dalje.....KUPI 5 BAJRAKTARA ZA OS I lociraj im bazu u Sarajevu !!! PAMETNOM DOSTA
A taj policajac bih dao neke odgovore , jel ?? Otkud mu Srbijanski broj da ga ja kontaktiram u B. luci, ma dajte molim vas. Uz dužno poštovanje sviju ali čista provokacija.
Izazivaju sukobe mirnim putem. Dali smo im mogućnost. Vrijeme je za akciju NATA i armije BiH.
ovo dolazi nakon posjete šolca srbiji, znači dobili su zeleno svjetlo od EU, Bošnjaci spremite se.
Ne treba im dozvoliti
Ja i !?
Opozicija u BiH ona u FBiH koju predvodi SDA bespotrebno širi strah prikupljaju političke poene. Na kraju krajeva osnivać SDA i prvi njen predsjednik potpisao je Dejton koji to omogućava. I ne samo to, nego svu jad i političku bijedu koju gledamo u RS BiH.
Becirovic ima najbolji pristup i intelektualni nivo za ove problem
Upravo tako kako kaze Pecanac..a Federacija bez reakcije, bez ikakve osude..neka vozovi prolaze
Čeka se fb status Vojvode Konakovića