Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobro mu je rekao.Hlez je običan alkos ,kabadahija,sila koja je naredio i platio umanjenje procenta stotinama RVI ,istovremeno proglasivši ih LAŽNIM, kao i desetine Šehidskih porodica ciji su članovi poginuli od granatiranja ,a nisu tada bili na linijama odbrane.Takav čovjek ako bude Ministar drzavni je potop za SDP
I ovaj zukan će biti ministar, Bože sačuvaj pa gdje sve ovo ode
Koja je ovo pukotina hahaha...Pa ima li ko normalan u 8ki...sve slucaj do slucaja...Zvekni jednu ljutu. Bice ti lakse
haha jbt ovi SDP-ovci su sprdnja od političara 🤣
Daj ba vise prestanite s tim izdajnicima! Olahko se koristi ta riječ. Izdajnik je Fikret i to je ono što je neosporno. Eventualni budući izdajnici ,ako ih bude, jasno će se pokazati. Do tada ,uzdrzimo se!
Sta je ovo Nicolas Cage poceo politikom da se bavi?
Gospodin Badel Zukan
ooooo samo konj do konja nakon tkz. promjena. Pa ovi su ostali jos u 70-im proslog stoljeca. Kako moze biti glupo i zalupano a jos ministar.
I treba prozivati ovakve tipove kao Heleza jer je njegova pojava za auto-pijace Stup i prodaje polovne robe.
Izgleda nije problem sto loču, već sto kupuju od drzavnih para.
ako je HDZ opstruiro Cetri godine imenovanje Vlade Fedracije .Odakle sad Histerija kad tu mogucnost Crpi iz zakona SDA.Ocito je da postoje dvostruki Arsini kad je upitanjiu HDZ i SDA ..Kao i u Mostaru u slucaju Cavare i Baralije.Kao sto je to bio danas Slucaj u Parlamentu kao sto ce sutra Biti kad HDZ dobije cetvrtog delegata u Domu naroda.Nije samo ustupak u Vjecu ministra Gdje su Bosnjaci zastupljeni 22% vec na nivou drzave Entiteta i Fedracije Najbrojnij narod sveden na puku statistiku.
Toliko o SDP kadrovima i inace kadrovima osmorke. Da ne bude zablude oduvijek glasam za opoziciju. Ili bolje receno glasao sam sto sam glasao do sad. Dakle, nema tu ni novih ni nekompromitovanih ljudi, ni strucnjaka, ni nestranackih kvalitetnih ljudi, ni plana, osim grabljenja pozicija. Pa sama cinjenica da je Zukan rekao da je vrijeme da se "sad oni namire" je sramna.
Zeljko Komsic je dobio 200.glasova Nermin Niksic nije ni u svojij Carsiji dobio kompenzacioni.
Jadna je ova država da joj Kupresak podrumas bude ministar odbrane.Stvarno ovo nas neko z...
Jbt pa ovi se samo prepucavaju o narodu bas niko ne misli. Bas kao da je drzava i resursi njihova dedovina a narod samk roblje
A tebe i SDP su iznjedrili četničke vojvode koji danas iz lože piju kavu na račun države kao što si ti pio i uživaju u posmatranju raspada Bosne i Hercegovine
Pravilno i domacinski,aferim