Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znači znao je od početka, moderirao mu profil sve dok mu je pasalo, sad kad je pukla tikva, izlazi u javnost. Fuj, gori od Kasumovića.
Pa 80% NiP-a, mnogi iz NS-a, a i sam Kasumovic su "na taj kalup". Dok imas koristi sutis, kad vise nemas onda pljujes po njima jer im ti znas nacin funkcionisanja...
Ima ona stara:poslije j. nema kajanja Uzeli ste Zenicu samo pljujuci SDA.Dok ste dijelili talove i skupa pljuvali tad ti je bio dobar.
A mi komentarisemo svi sa pravim imenima
Ovaj mu je dva mandata vodio ovaj profil (Salyven Oneel) sto je prikacen u dodatnom clanku na tekst. Isto smece i on i Kasumovic.
Cuj ti njih. Pa djeca vam se smiju.
Gledaj cuzna seljački.Kasumović ima toliko nekretnina u Zenici da mu i Tramp može zavidit.Ni u jedno javno i preduzeće se ne može normalno zaposliti od ovih Kasumovićevih prijatelja koje je on zaposlio.Vodovod,grijanje,socijalno...
Nažalost. Isto kao i kad je bila SDA. SDA je to izmislila
Vecina ovakvih su u stvari zlostavljaci.
Koje su ovo seljacine... obojica Fuj
Mujkiću znam te kad si bio niko, pa sam vidio tvoje ponašanje kad si bio neko, nije ni tvoje maslo za ramazana. "Brčko brčacima, Zenica žepčacima"
Ko s đavolom tikve sadi oglavu mu se obijaju.Kasumovica pod hitno treba hospitalizirati ,da se covjeku pomogne
Otkrio Ameriku
Neka priča ko sta hoće Fudo legendo bolje i ti nego ovi iz SDA sto su godinama krali!!! Koja budala između Fude i SDA na izborima može glasati za SDA budi te realni
Boris Britvar Intelektualac i ugledni projektant sportista itd itd tebi istom Žepčaku nije valjao pljuvao si po njemu i branio Fudu sad kada ste skontali jadikujete ni TI niti Kapković Škaljo Uzunović nebi se čulo za vas u politici govorim da vam nije Fude bolje da si ostao u sportu ali eto vam sad tako vam i treba
Smece najvece ovaj Mujkic ! Ako je Fudo kome valjao,valjao je tebi ološu !!!
SeljačinA IZVINJAVAM SE ljudima sa sela poštenim . Ova bagraa je Bosnu dovela do nestanka.sve goli lopov u vlasti u svakom iole gradu.Nedaju da država prodiše.
Kako nadju koga ce maltretirati i da rade to....kud se meni ne bi neki javio.....