Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
posle Kosova, entitet rs ce nestati, Republika BiH na pomolu.
realno je da e na kraju ili i kosovo i rs biti drave ili e oboje biti autonomne pokrajine.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Umjesto meusobnog priznanja AVNOJ granica bez rata , to je jedino bilo relevantno.Bedinterovoj komisij .Srbija je traila leba preko pogae i jedino svoje granice dovela u pitanje.Da nije bilo rata uz meusobno priznanje Kosovo bi bilo u Srbij a samostalne republike danas u nekom obliku Jugospavije npr sport, avijacija , eljeznice itd
Granice avnoja nisu punopravne jer je Bosni nepravicno oduzeto dosta teritorije i primorja
Zasto me zanima s cim je Dodik zadovoljan? Kakvi su ovo idiotski clanci? Je li vas Dodik placa?
U slucaju rusenja Dejtona, vracamo se na prethodni sistem, ali drzava i dalje ostaje. Tako su izjavile drzave garanti sporazuma. Da se razjasni Srbija i HR nisu garanti, one su po Dejtonu strane u sukobu. Za njega je bolje da ne cacka mecku, ali s druge strane, jedino tako se odrzava na vlasti.
Prezivjece BiH i dodika i sve druge koje joj rade o glavi. Mi smo prolazni, imamo rok trajanja, dok BiH je konstanta.
A Ko smo to Mi .a ko je Bih......lupas gluposti
Republiika Srpska ne mozhe da pristupi Srbii, zbog Kosova, koe bi automatski pristupilo Albanii. Republika Srpska mozhe samo da se osamostali.
A sta bi drugo radili, sve ce im opet nanos skociti.
A takav korak iskreno plai posao", navodi se. - WTF??
Sigurno je da su av,av i ronhil uhvatili lava za rep i sada nemogu dalje. Nemogu ni da puste rep, jer e ih pojesti domai tigar.
iz supljeg u prazno
Svaka igra svaka dobija! Svijet se mijenja u folu jbo lud zbunjenog.
Ovaj lozacki klix mora imati bar jedan ovakav tekst dnevno. Poticete mrznju medju ljudima samo da bi dobili koji klik vise, bas toksicno.
Sve je ovako kako je napisano.Covjek zna bolje nego ovi probosanski politicari
Nabroj proBosanske politiare!
hahhaha ta se nalupa ovjek. vidi se da mu je neko poslao tekst samo da ga potpie.
Mirovnim sporazumom su potvrene i definisane granice BiH a isti su potpisali susjedi, lanice pika kao i ruska federacija.Savjet Rusije da odbiju plan Z4 jer bi isti morali dat kosovarima zlatom bi platili da stvar vrate nazad.Kad MZ natjeraja kosovare da prihvate zajednicu srpskih optina mali prostor al svakako kao dio Kosova srpska politika e to proglasiti pobijedom kojom e Kosovo definitivno u u sve meunarodne institucije !
A ti vjeruje u te potpise? Isto kao Dejton
Zato sto mora u zatvor
AI klix good night
Sve drzave bivse SFRJ trebaju imati izlaz na Jadransko more!