Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gotovo je sa Ukrajinom kad im instaliraju republiku srpsku gore će im biti nego da ih sve pobiju nikad napretka neće imati.
Pozz, Bulevar; od tri sirotinjske destinacije na kojima si "ljetovao" /kupanje u kaci za kupus?/ samo se Sumadija moze nadati da ce narednu dekadu docekati u sastavu Srbije. A na koje ces more, kulove moj? Na Panonsko?
Haj ne lazi da peres stvari?!?!
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Dok oni razgovaraju glupi Nijemci se tuširaju hladnom vodom.
Ne rise klix ovaj je otiso radi razmjene one wnba muske zvjezde za ruskog kriminalca
Klasika, USA glumi zafrkanog frajera, a ovi šilje li šilje po svom....kaže dogovorili smo se tako što niko nikoga ne ferma 1%.
Joj sto mi bosnjaci volemo USA narociti Dayton haman nas dobro karaju pa smo uvjek uz njih.
sad su žitarice broj 1 nije rat .. čista politika samo se gleda profit
Pregovaraju od dva američka državljanina, a žrtvuju desetine hiljada ukrajinaca, žali bože.
Sve je ovo planirano unaprijed.
Pa notmalno da ce Rusi ispuniti sve ciljeve kada ih stalno mijenjaju, reduciraju, na kraju ce im cilj biti da se povuku iz Ukrajine dok su jos zivi…
a glupani i sirotinja gine
Jesu se fino sve dogovorili? Ko gubi?
Znači dogovorili da se rat nastavi, Evropa dalje tone u recesiju i kupuje oružje (Poljska, Češka, Njemačka i td) I što duže traje, to američkom oružanom lobiju više odgovara dok vi zajedno sjedite a ljudi se komadaju.
Treba li kome robota za borbu??
Oni lagano uz osmijeh pricaju, a glupa Evropa ce da ispasta
klix komentari uvijek puni ljubavi i paznje 🤣🤣🤣
Ovo je istina!!!!
Cuj to! My by napadati, a vi nemojte oruzje slati. A prije svega, molim vas pustite da makar hranu izvozimo. Sta ste zakljucili?
Ovi ameri ce ostaviti ukrajince ko kurde.
Nema vise Trump-a Putinovog havera.