Komentari (115)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koji broj da zovemo da mu damo koju marku hahahahahhahahahahahhaah
Dok nam pričaju o MMF zavalili su nas preko UIO i viška prikupljenih prihoda zbog inflacije, UIO je višak prebacio u stavku otplate kredita ima na stranici
Milane ako si u škripcu pa što ne pitaš one kojima si davao pare kredite da vrate barem neki dio da ti možeš platiti ratu kredita, pitaj sina kojem si dao milion maraka iz budžeta da ne bi bio narkoman pitaj njega imal šta para da vrati da platiš ratu pitaj i kumove , hajde ljudi da se organiziramo da se Milanu pomogne
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
pomozi.ba
Ako pitate krmosenka on ce uvijek reci ''med i mlijeko'' i ne dozvoljava da saradnici spomeni bilo kakav problem.
Najjaca izjava od Dodika je ta, da su provjerili da li je moguce kompletan kredit isplatiti. Meni je stvarno zao ove nase države i dnevne gluposti koje slusamo..ali eto.
Što nisu uključili i humanitarni broj, možda bi i ja dao 5 feninga...LoooL
Hajde sačekajmo još tih 5 godina. Jer ovaj put će se možda izvući, ali 2028.g. garant propadaju!
Mogo bi Nikšić, Konaković i Forto da urgiraju da se organizuje neka sergija po džamijama u BiH za svoje jarane.... oooops, ali ko bi dao pare??? Nije valjda da misle da su Bošnje baš toliko glupe.
I ovaj vodi neki entitet i kao sluzi narodu .....fuj ....bez uvrede i sa postovanjem , oni domorodci u Africi kazu : Kad nas nas vodja ne slusa , mi ga pojedemo .
DVOJAC NIKŠIĆ I KONAKOVIĆ SU DOBILI JASNA ZADUŽENJA OD DVOJCA DODIK + ČOVIĆ: NA UNUTRAŠNJEM PLANU DODIK JE NAJAVIO SUSRET DVIJE ENTITETSKE VLADE. NIKŠIĆ + VIŠKOVIĆ IMAJU ZADATAK DA PRETRESU SVE UNUTARNJE BANKARSKE REZERVE, A KONAKOVIĆ DA ISPITA VANJSKE MOGUĆNOSTI ZA SPAS BUDŽETA RS-a. ČAK ĆE SATLER I MARFI RADO PREŠUTNO PODRŽATI OVU FEDERALNU PODRŠKU RS-u, JER IDILA RELAKSACIJE ODNOSA U BIH ITEKAKO DONOSI POENE KARIJERNIM STRANIM BIROKRATIMA.
političarima smanji u pola platu i eto ga.
Eto Nikšicu kupi rs
“Iako je UIO prikupila više sredstava od indirektnih poreza u toku 2023. godine entiteti su dobili manje prihoda u konačnoj raspodjeli zbog činjenica da je vanjski dug entiteta znatno veći u ovoj godini u odnosu na 2022. godinu.“ - UIO BiH
Zovite Benzemu, mozda vam izađe u susret.
Nije to ništa pa sam Dodik može kupiti te vredonosne papire onako iz zayebancije. Tunel 'neuhranjen' će koštati toliko.
Najbolje je kad sakupe te pare da uplate na kladinici sigurnu kotu 2 i uduplaju pare.
Vece su budale ovi sto im daju pare. Nikad oni nece to naplatiti.
Pa zar ne rece da su pare spremne i da cekaju datum uplate