Komentari (193)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
očekujemo sda "patriote" da nam kazu da su ovo izdajnici
"Rodio se bog" i ti kažeš da muslimani (koji svaki dan po nekoliko puta izgovaraju "nije rodio i nije rođen" ) to mogu proslavljati bez ugrožavanja svoje vjere...helloooou
Bolje biti SDA patriota nego jugobalija kao vi nipovci koji zderete krmetinu i locete rakiju.
PRIKAŽI ODGOVORE (13)
Isto kao što u Doboju svi zajedno proslave Bajram.
Realno Tuzlaci su barem 20 godina ispred ostalih gradova u BiH.
Sve super, sve za 10, treba u Bjeljini sad isto ovako Bajram pa da se siri ljubav divnom nam domovinom, naravno ako je izvodivo. Tuzla je specificna tri vjere jedna nacija a na popisu stanovnistsva bi svega a to mi bas nije jasno
Čuj pripadnici svih konfesija uz vino? Ima konfesija gdje se ne može slaviti uz alkohol...
Da, a koja je to? Kako vidim po Bajramima ubi alkohol...
2 dana intenzivnog trigerovanja polupanih nacionalista hahahaha. Bravo moja Tuzlo.
Nema ovdje bogatstva sve go penzioner i fukara
Takičite se beskičmenjaci.. baš se u genocidnoj tvorevini obilježava Bajram. Trebali ste pozvati i one ravnogorce da vam oni mater.
Bravo tuzlaci. Primjer tolerancije i suzivota.
koje budaletine, kako se ne sjete tuzlanske omladine
A takvi kao ti se tuzlanske omladine sjete samo onda kada prosipaju nacionalisticke forice koje su haman jos samo debilima zanimljive. Budi s nama svakog 25.5. na Kapiji, polozi cvijece, odaj pocast, tako se to radi.
Dok Klix hvali bratstvo-jedinstvo u Tuzli, nijednu rijec o maltretiranju Bosnjaka u Zvorniku i Srebrenici tokom proslave Bozica. Kolone kamiona i automobila voze se sa chetnickhom ikonogrqfijom, zaustavljajuci se ispred dzamija i bosnjackih kuca, dok pjevaju chetnickhe pjesme i bacaju petarde u dvorista istih...
Klix u sluzbi potpaljivanja primitivnih osjecanja bosanske sirotinje.
Ovdje nema muslimana jer ko slavi rodjenje Boga on je kafir, I ako je bio musliman on automatski izlazim iz vjere. Takvom insanu se ne na ziva selam niti mu se klanja dzenaza ukoliko ne ne pokaje i izgovori šehadet.
Isto kao u Banjaluci i zapadnom Mostaru kad je Bajram
Divno svaka cast za Tuzlu.. kad se samo sjetim proslava Bajrama i 27. Noci Ramazana u Banjaluci, Bijeljini, Zapadnom Mostaru, Lištici, Trebinju. Stocu… ko bi sad mogao osuditi dobre tuzlake bas su nam osvjetlali obraz… Dodik ce u znak zahvalnosti napraviti jednu vojnu paradu i u Tuzli!!!!
Jadno i bijedno . Ide se niz dlaku onima koji su ubili mladost na kapiji
Ovi Tuzlaci bas nemaju ponosa.. misle to sto su beskicmenjaci da ce ih neko vise postovati?!