Komentari (170)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tako ce svi izaci iz politike koji ne pristanu na podjelu pozicija za koje nisu spremni bilo radi para bilo radi morala
ovdje imamo zaista civilkizirani dijalog između kurića i automatic već kako se zove! svaka čast klix, ovo ne brišete!
Ne, izbori ce biti prevratnicki ako se na teritoriji RS formira vlast bez SNSD.
Nasi "politicari"misle samo kako sebe i svoje uhljebiti. Prava drzava planira 100 godina unaprijed i tu politiku provodi kontinuirano. Kao sto Srbija i Hrvatska vec 100 godina unistavaju BiH. A i zapad je unistio SFRJ. Uz pomoc potplacenih politickih individua i naseg nacionalizma.
e tromi umu Bošnjački.Uzeše vlasi Sarajevo a zadržase Banja Luku i Hercegovinu
PITANJE ZA FGR I CRVENE KMERE: PRIMATE LI U TU VASU KOALICIJU PORED BIVSEG SDA CLANA I PREMIJERA DINE KONAKOVICA I SCEPU RADOJICU I ON KAZE DA JE ZA PROMJENE I DA CE SCEPO BITI LIDER TE NADOLAZECE OPOZICIJE KOJA SADA ZELI DA NASILU I KAO GUBITNICI PREOTME VLAST U KANTONU SARAJEVO. PEDJA, SCEPO, DUNOVIC, MAGAZINOVIC, STOJANOVIC TO SU TI BUDUCI BOSNJACKI PREDSTAVNICI SA SRPSKIM IMENIMA I PREZIMENIMA.
I ovaj je još jedna vlaška podvala Bošnjacima. Glupe balije
JE LI OVO ONAJ CHETNIK STO JE NAPISAO U KNJIZI "KAKO BI BILO DOBRO DA SE BOSNJACI MANJE RAZMNOZAVAJU" PA GA AJANOVIC ISAMARAO ARGUMENTIMA?
GLASALI SARAJEVSKI MAGARCI ZA UNDERCOVER CHETNIKE "NASE STRANKE" PA CE IM SAD U KANTONU KOJI KONTROLISE MILIJARDU I POL MARAKA GODISNJE LOVU TROSITI KOJOVIC IZ NS, OVAJ BAJIC IZA SCENE I DUNOVIC IZ DF-a? HAJDE SAMO JOS TU GLUPOST NISTE NAPRAVILI SARAJLIJE.
@Coin E moj glupsone. Ti argumenti i zavađanja više ne prolaze. SDA već godinama daje HDZ -u sve što su htjeli i sad se ti našao pametan da spominjes čestite ljude koji su Srbi. Ne kaki bez veze. Šta nam je alternativa? Islamska država jelde? Čim su se fotelje uzdrmale odmah ste počeli da kažete bezveze. Sikter stoko.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
SDA DUPLA POBJEDA I SEFIK DZAFEROVIC I SDA KOJA IMA DUPLO VISE GLASOVA NEGO SLJEDECA PO REDU SDP KOJI IMAJU 12,5%. SDA 250.343 SDP 139.913 SBB 66.828 DF 95.242 SEFIK DZAFEROVIC 209.944 DENIS BECIROVIC 192.321 SCEPO RADOJICA 74.597 PET SDA KANDIDATA I TO ZVIZDIC DENIS 38244 SEMSO MEHMEDOCVIC 30328 MANDRA NERMIN 27463 SOFTIC SAFET 24852 EFENDIC SEMIR 30513=151.400 IMAJU VISE GLASOVA NEGO CITAV SDP KOJI IMA TEK 139.913 GLASOVA.TO JE SDA DUPLA POBJEDA.
Da i onda ti posrbljeni element iz NS i DF-a formira vlast i raspolaze sa milijardom i po iz Kantona Sarajevo? Magarcino jedna.
@Coin Tebi izgkleda vise pase Mirko Sarovic,koji je uzgred vec Dodikovu sliku okacio u svoj kabinet...Stoko kratkobrada,ispusili ste u KS ako'Bog da zauvjek
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
SDA DUPLA POBJEDA I SEFIK DZAFEROVIC I SDA KOJA IMA DUPLO VISE GLASOVA NEGO SLJEDECA PO REDU SDP KOJI IMAJU 12,5%. SDA 250.343 SDP 139.913 SBB 66.828 DF 95.242 SEFIK DZAFEROVIC 209.944 DENIS BECIROVIC 192.321 SCEPO RADOJICA 74.597 PET SDA KANDIDATA I TO ZVIZDIC DENIS 38244 SEMSO MEHMEDOCVIC 30328 MANDRA NERMIN 27463 SOFTIC SAFET 24852 EFENDIC SEMIR 30513=151.400 IMAJU VISE GLASOVA NEGO CITAV SDP KOJI IMA TEK 138.636 GLASOVA.TO JE SDA DUPLA POBJEDA.
Bradonje žele vlast u Sarajevu.....neće moći. Vidjećete da Bošnjaci ipak nisu toliko naivni koliko se vama čini, gospodo prikiveni islamofobi
U TESKIM vremenima za drzavu i narod uvjek se prepoznaju pravi zastitnici i drzave i naroda,tako ce biti sada,jer pokazat ce se prave probosanske stranke koje su spremne na velike kompromise i zajednicki nastup za formiranje jake i stabilne vlasti na svim nivoima u BiH. Izbori su prosli,nema vise prikupljanja poena niti predizborne kampanje,sada nam je svima potrebno dosta truda i rada na formiranju jakog probosanskog bloka predvodjenog sa strankama koje su osvojile najvise glasova sda i sdp.
Zbog svega navedenog bilo bi neophodno da stranke koje su dobile najvise glasova na izborima za parlamente i sve nivoe vlasti a to su prije svega SDA i SDP pa i DF donesu odluke u interesu drzave i naroda da stupe u koaliciju i formiraju parlamentarne vecine na svim nivoima u BiH i tako okoncaju na najbolji i najsigurniji nacin formiranje vlasti u BiH. Najveci legitimitet stecen od naroda imaju SDA, SDP i DF da zajedno formiraju vlast na svim nivoima, te sada treba odbaciti svu ljutnju.
OVO je dobro sto Dino Konakovic radi pomocu Pedje Kojovica, jer Dino zeli da ponovo bude premijer Kantona Sarajevo i da jos ima dva ministra u toj svojoj vladi. Tako ce najbolji Dinin prijatelj Faco biti ministar MUP-a Kantona a Ramiz Turulja ministar Privrede u Kantonu Sarajevo. SDP i NS ce samo da klimaju glavama i da u toj vladi podrzavaju sve sto Dino, Faco i Ramiz kazu i isplaniraju. Takva vlada nece izdrzati vise od 7 mjeseci jer se lopovi nece moci rastaliti.
OVO mi izgleda da ce opet covjek iz SDA biti preemijer vlade kantona, jer dino konakovic ce pristati na koaliciju iskljucivo ako on bude predlozen za premijera vlade kantona sarajevo. Kako god okrenes SDA ljudi opet ce biti na vlasti. ODLICNO. FACO MINISTAR MUP-A KANTONA RAMIZ TURULJA MINISTAR PRIVREDE DININI NAJBOLJI DRUGOVI I AHBABI. SADA JE NA POTEZU SDP I NASA STRANKA DA SE POSPU PEPELOM ZA SVE LOSE STO SU GOVORILI O KONAKOVICU. 😁😁😁😁😁😁😁😁😁
POUKA, onaj ko gubi ima pravo da se ljuti i zali, pa tako i ja kad mi zeljo izgubi svi su mi krivi i sudija, i protivnicki igraci i lopta i travnjak i korner zastavica i aut linija i protivnicki navijaci, jedino mi nikada,ali nikada nisu krivi igraci zelje niti trener zelje. Tako sada i ove stranke svi su im krivi sto su izgubili ali ni tim strankama, ni njihovim clanovima nikada nisu krivi niti ta stranka niti njeni kandidati niti predsjednik stranke. Ljutnja je dobra za zdravlje, oslobadja.