Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
prestanite pametovati i donirajte ovim ljudima šta imate, pare, hranu, sklonište, svoje vrijeme ako ste blizu
Priroda se ljuti, dok ovi narodi samo dove i mile, a NIŠTA NE RADE zajedno sa POLITIČARIMA ! Isti su to ljudi, u svakom slučaju.
Odvojite od plakata za pomoć pogodjenim poplavama!
Prije da će ti biti ovako: Broj za donacije je u donjem uglu:................................
Šta napravi priroda od ovi neki kuća? Straota
Nece nas nista lijepo zadesit. Sad ce olos I na ovim nesrecnicima htjet da se okoristi. Haram bilo I za lijekove trebalo svakom ko od donavija za ove nesrecnike sebi ćar bude trazio.
Nema odmora dok traje obnova !
Nema tih izbora i stranaka koji ce promijeniti mentalitet
Koliko dugo ja govorim o ovome svi su me ismijavali,nece biti poplava itd...Samo vratite komentare
Neka je ziva glava! Pomocemo mi svi vama koliko mozemo!
žalosno, ali ljudi de upamet - obzirom da je Balkan jako brdovit i ne vodi se računa o riječnim slivovima i opasnostima od poplava i klizišta, budite fer prema sebi i ne ganjajte građevinske dozvole preko veze
Zali Boze života i štete, sikiracije... Ali pod 1. Gola sjeca šume; 2.Potporni zidovi i nasipi traljavo odrađeni od strane nadležnih; 3.Pravljenje kuca gdje kome padne na pamet i bez urbanističke i građevinske dozvole. Ruši kuce, koje nemaju građevinsku radi ovoga: poplave, klizišta itd.!! Hebala te ona pored rijeke i u strani, na klizištu, kad te zatrpa i odoše životi, a gradilo se na svoju ruku. Srednji vijek
Ovaj vec najavljuje koliko kosta, ko da je u centru Sarajeva
Dobro mi i prolazimo, bez uredjenja obala ovi se potoci i rjecice nemogu obuzdati. U sv. Mi naseljenim mjestima se moraju rjecna i potocna korita uredit. Pod urediti misli se na betoniranje korita i betonske ili kamene podzide. Ovako ove rjecice rade bas sta im volja i jos nsrod govori bozija sila. Iduvam sad izbori lokalni i imali koja stranka da u svom programu ima uredjenje rjecni i potocni korita u naseljenim mjestima.
Radiš čitav život gradiš i preko noći sve nestane tuga velika.
zato osiguras kucu...pa ces nesto i dobiti
Priroda se ljuti, dok ovi narodi samo dove i mile, a NIŠTA NE RADE zajedno sa POLITIČARIMA ! Isti su to ljudi, u svakom slučaju.
17039! Donirajte 2KM Pomozi.ba
Svi ministri VM i FBiH trebaju da se odreknu bar jedne plate
Kad pogledate na google maps vidjet cete ogoljenu sumu na dva mjesta iznad gornje jablanice i od tamo je krenulo kliziste
Tuga ...sta drugo reci