Komentari (140)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad je srbima trebala voda ?'?
@jaba Nešto si zamijenio, radi se o Sarajlijama koji su navikli bez iste.
Pa Sarajevo nema vodu u 21. vijeku. O cemu ti pricas?? Iskljuci se voda jednom dijelu grada da bi drugi dio imao. Pa koga ismijsvate???
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Plasirate čitaocima pogrešne informacije (namjerno). Bolnica je priključena na lokalni vodovod, dakle ima vodu. U toku je priključenje na gradski vodovod.
@burgija Mah bjež odavle, tko je tebe zvao na bošnjački portal?
SRBIMA NE TREBA VODA.ONI I HIGIJENA SU U STALNOM RATU.ČUDI ME DA NEMAJU NEKU EPSKU PESMU U KOJEM NEKI MILOS UBIJA AGU SAPUN-AGU....
BUHLEVARU JAVI SE!
admine,zaista je bolesno ,bez obzira na otvorenu mržnju pojedinih bolesnika na portalu,davati im mjesto da nesmetano istu šire ,kao što šire i smrad koji nose sobom..dakle ostaje nejasno zašto dozvoljavate takve bolesne komentare i odvratno vrijeđanje ,,takvima je mjesto u ustanovi zatvorenog tipa ili možda neko želi novozelandski scenarij kod nas?
Smeta vama u Federaciji sve dobro i lose sto dolazi iz Republike Srpske,a bolnica je ekstra najmodernija a jos se zove i Srbija.
@Celzi relax, smeta svima kad nema vode, tema je sad ova. sutra neka druga voda, još modernija
...osoblje se intenzivno obučava za rad na novim uređajima, hidrofori i kanisteri...."
..jeste,ali nije bitno što glavni grad ima svakodnevna isključenja i tako već 25 godina?..,kakvi jadnici pišu i još naslove članak kao cirkus,u stvari i jeste cirkus,pljuc!
Jos samo da otvore neki dobar portal pa nek se lijece u svojoj bolnici i nek prosipaju isfrustritane komentare tamo. Hajde tutanj.
Sta pjenite? Bolnica je napravljena sva od ceptera ....
ko jos normalan daje bolnici ime po nekoj drzavi?
Ova ista banda genocida se liječi u Sarajevu treba to zabraniti i otkaze dati svakom četniku u Sarajevu neka ih dodik hrani
Voda postoji, cak je i kvalitetnije od vodovoda na koji treba da se prikljuci...novinar bi mogao da istrazi ali sta to bjese istrazivacko novinarstvo. Bolnica ima vlastiti vodovod ali kapaciteti istog nece biti dovoljan za 100% zahtjeve kada nova bolnica dostigne puni kapacitet. Da su potrcali jesu ali nije bas kako vi pisete. Ja sam s tog prostora i vrlo dobro znam.
Kakvo ime takva u bolnica
Ta bolnica se nalazi u vašoj voljenoj BiH pa umjesto da se zabrinete što nije spojena na vodovod vi još lajkujete...koji patriotizam
Cemu zurba, prikljucit ce do djurdjevdana
Bitno je da se zove Srbija. Ha ja.