Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kol'ko li je samo plaćen ovaj tekst.....
Ko ce biti sef referenata za higijenu, na prvom spratu zgrade parlamenta?
za laketu sam cuo da je dobar covjek
Zbog jedne nesmotrene rijeci "seksi" ovi osmorkini botovi pljuju Cikotica. Nemaju mu nista drugo naci. Covjek rijesio migrantsku krizu i radio odlicno svoj posao. Eto ispunice vam se zelja da ga skinete. Sada ce vam doci vas Nesic.
Uh što mi vučete živce svaki dan, Boga mi ja više nemam komentar... bruka i sramota!
Službe za poslove sa strancima je ne dostupna vec godinama.Tamo kao da nitko i ne radi jer ih nema kad ih zatrebas.Jednostavno ne vidljivi ljudi.
Sve same sukurcine...uhhhh
serija Dallas
Eto vam fotelje, kuci ih nosite… Zanima me kome cete biti foteljaši kad nam djeca odu, a odlaze svake godine sve više i više?!
A da ne spominjem načine i sredstva na koji se ljudi smijestaju u fotelje… mada to svi vec sigurno znamo
Slazem se u potpunosti Edo, mi smo krivi jer smo ovo pustili da se radi…