Komentari (77)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne razumijem tacno sta je nezakonito u cinjenici da ja kao gradjanin BiH imam pravo dati svoj glas bilo kojem kandidatu/gradjaninu BiH?!
Tebi i meni i slicnim nama treba 4. clan predsjednistva i sve ostalo sto bi nas zadovoljilo.
zadnji put kad je cijela BIH bila jedna izborna jedinica je 1990 i odmah nakon toga a možda i zbog toga rat. Sada je isto jedan čovjek jedan glas ali u svojoj izbornoj jedinici RS i FBIH.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Svi na ulice, vise od 300.000 glasačkih listića uništeno(nepravilno), preko 30% biračkih odbora nepravilno prebrojali glasove! Tražimo ponovljene izbore i *elektronsko* glasanje ! Za našu budućnost
🙃 Enjoy the ride 🤣
Odvratni su vise sa pricom o EU, od te pjubavi na nista. Vec 30 godina nam podvaljuju damu (šatrovački) za bubrege, dokad više?
Nepostji više "Herr"... Postoji Schmidt... "Nažalost" 🙂😉😘
Schmidt... hmm... ŠTETA BABO... ili 2 FUCKING BAD....
i ti se jbi
Glupi Bosnjo sad ide protiv Schmidta koji mu je do jucer bio Bog Allah. Al ste glupi jbt pa ja ne mogu da vjerujem. El Bakir kaze ne valja i vi ko ovce za njim… Nek mi neko kaze sta tacno ne valja prema Bosnjacima u zadnjim nametnutim izmjenama odmah cu promjenit misljenje
Nix protesti ispred ohra?
Kod BiH je sve krajnja mjera.
Ma dajte vise se vi muslimani prestanite ponasati kao Srbi devedesetih. Vidi se da ste isti mentalitet. Cim ne dominiramo odmah smo ugrozeni. Jel to ok da Anel i Edib legnu kao Bosnjaci i ustanu kao Hrvati!? Evo ih u Domu naroda Parlamenta FBiH. Pa imate li imalo nacionalnog dostojanstva???
Izgubili ste povjerenje, the end.
Gradjani BiH su iskoristili strogo ograniceno pravo glasa koje se podvodi pod pojam demokratskog prava glasa, a svi znamo da nema skoro nikakvih dodirnih tacaka sa demokratskim pravom glasa. Demokraticnije pravo glasa je bilo kada uopste nismo znali za pojam demokratije u ex Yu i to unutar jednopartijskog sistema.
Njegovo je da tumaci deyton. Sto ne nametne zakone koji su definisani EU standardom?
Nezakonita radnja je da se Bošnjaci iz Goražda i Bihaća povremeno izjašnjavaju kao Hrvati te uzimaju Hrvatska mjesta u Domu naroda. (Next step: Komšić i komšići.)
Izadjem i glasam po zakonu, kojeg su mamlazi poput Borela nametnuli, pa mi kazu : ne moze tako, nije zakonito. I u izbornoj noci promijene taj isti zakon. Ne.mozete vi glasat, koliko mi mozemo mijenjat zakon.
Smidta treba protjerati i vratiti ustav RBIH .