Komentari (93)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I ovo je dobro mada Trivicka ne odstupa previse od Dodikove politike ali ipak ovo je veliki PAD Dodika. Murija ti se smijesi Mleeeee
Stata sto nece Sarovic u predsjednistvo. Realno, dosta je bolja opcija od svih ponudkenih, al' eto ..
Cemu li se Bosnje raduju, ovoj Drazinoj stovateljki
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Bosnjacko Bosanske stranke imaju vise od Pola miliona Glasova HDZ nema ni sto hiljda ali je vrjednosot glasa u domu naroda jednak sa Poal miliona..druga stavr koja je jos sokatnija sto Srbi cine 3% ukupnog birackog tjela u FBIH a imaju jednak broj mandata ..ova nepravedna odluka je bacilau sjenu demkaratske izbore koji nece imati nikakvog znacaja..
Ne kaki, majke ti... OHR je bio antisrpski i antihrvatski 25 godina, sad je antibošnjački i antibosanski... Fakat je vrijeme da se prestane sa preserevanjem.
nikad OHR nije bio niti... Anti- Srbski niti ...Anti- Hrvatski ...uvjek je bio Anti Bosanjacki..
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Nakon trecine prebrojanih glasova Trivic ima nedostiznu prednost hahaha koja matematika.
Ljudi promjene su dobre… treba mijenjati… dosta je ovih bilo… dajte priliku i drugim facama… pa gore ne moze od ovoga ili?
Sad dodonovi mesetari fingiraju 100%
Mile zasviraj harminuku dugmetaru i zapjevaj na koridi.Hahahah
Možda je on već uteko u rusiju 🤣🤣🤣🤣
Lik glup ko Q. Pa da ima 100% glasova na jednu trecinu, ralika je dostizna.
A 42 i 3 u federaciji.
ma nevjerujem
Daj Bože....
Kako god je i ona zlo, promjena je veoma bitna.Nama svakako ne može biti gore od ovoga
Obe stranke objavile rezultate na uzorku od 25%, izgleda da je bas neizvesno. Raduje me sto je Dodik doziveo veliki pad uprkos medijskoj manipulaciji i podrsci Vucica, izgleda da su Srbi iz RS-a manje naivni od nas iz Srbije.
Jos da nisu razvodnili glasove za clana predsjednistva, SNSD bi bio titalni gubitnik. Zamislite Cvijanovicku u predsjednistvu, A Dodika bez funkcije ha ha
Nakon onog u Bosanskom Novom, nemate se cemu nadati. SNSD pobjedjuje u svemu jer au glasovi namjesteni. Tamo su uhvaceni, ali airom RS nisu.
Bilo bi losije za Rs da je ostao Dodik jer bi sa Putinom nestao i on, ali sta je tu je barem se nadam da to znaci da nacionalizam gubi moc u cijeloj državi.
Halo zaposlite vise lektora… do kada cete se vise ofirati koliko ste nepismeni, a glumite satro novinare…