Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kada narodu dođe do grla i jada se počne hvatati za slamku ne gledaju na koga će udariti. Borenovicu sve je to zbog neimaština, narusenog zdravlja,i lopovluku vašeg. I nedužni ljudi su tada ugroženi.
Ma nemoj, doktorica svetac a pacijent, je naravno kriv. Ne može nikako biti do doktorice. Fuj
Pa vi to kreirate svi zajedno 30 godina...Necu da uperim prst ni u pravoslavca, hrvata ni muslimana, nego u sve nas koji zivimo ovdje i kako god da se izjasnjavamo ! Uzdizanje r. zlocinaca, kriminalaca(od takvih se prave idoli, idoliziraju se), svi filmovi koji su nam ovdje Rane, ne znam ni ja, ne mogu naci komedije vise da se nasmijem, sve je nekakva "akcija", triler sa uzasima, masakriranjima itd itd NISTA POZITIVNO ! A tek one zadruge i to HAHAHAHAHHAHAHA
a jest ublehas ovaj samo palamudi
U us*anom trznom centru kad malo dignes glas odmah dodju zastitari da te izbace napolje ako pravis problem, ali u bolnici se mozes svadjati i psovati do mile volje i naravno neces da cekas red kao npr u banci gdje ti daju broj pa moras da stojis i cekas...
To Borenoviću, iskoristi ti priliku za pametovanje, u b l e h o. Gledamo te godinama, samo sebi si valjo.
Samo nastavite Srbovati i jos koji grafit nacrtajte sa likovima iz haga i bice to sve ok
Ma ne znam za doticnu ali ovi u zdravstvu su sve samo na PROFESIONALNI... Pauze, rad , nesposobnost, slanje od jednih do drugih, BUKVALNO 3 -4 pacijenta po 4-5 sati cekaju prgled od tog bar 1 ceka samo recept znaci 10 tak minuta vremena..... KATASTROFALAN JE JAVNI SEKTOR !!!
Ne može se promovisati mržnja i supremacija bez posljedica po psihu društva, Neeeemere
O sebi se zabavili, stiće cica
u entitetu tzv rs i empatija ima nacionalnost