Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
lopov nema naciju !! oni se samo kriju iza nacije...a to je posljednje utociste hulja !!
👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Kad su mogli u ratu da se bogate, što ne bi i sad na koroni. Razlike nema.
Liferantstvo se nekad kaznjavalo strijeljanjem.
Ima li sta pametno da se radi "ublehasi " opozicioni sem da se "vazi" o kriminalu!. Znate li "vi "kako se pare zaraduju ili samo cmizdrite sto "ih" je neko "pokro". Pohvalite se jednom da ste nesto osmisli i "vi" pare zaradili. Dosta vise optuzivanja "drugih"!
Ma ista vnago. Pogan lopovska.
korona kriminal ovo je a ne epidemija pandemija ni koji k.....
Braća s vrha se dogovorila...
Moj Borenoviću, ostario a budala. Kriminal ne poznaje vjeru, granicu, naciju, entitet !! To je sve zabava za sirotinju.
Bratski
E upravo zbog toga korona kriminala proglasavaju sad i drugi val korone. Hahahah e moji Vi ko vas ne zna skupo bi Vas platio.
sto znaci da su tri bandita iz sve tri nac. stranke upletena u kriminal!
USKORO STOZE KOVID TVENTI DA DOKRAJCI SVE TUPADJIJE KOJI SE JOS UVEK BOJE KOVIDA NAJTIN. INACE NAUCNICI SU DOKAZALI DA KOVID TVENTI NE DELUJE NA ONE KOJI SE NE BOJE KOVIDA NAJTIN. SAMO NA UPLASENE KOVIDASHE SMRTONOSNO DELUJE.
Onda je najbolje staviti kriminalce iz Federacije u zatvore u RSu i obrnuto.