Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mile Laktasenko oce da Vrisne!! Kao dijete kad mu igracku ispred ociji uzmes. Mile to je vise tvoj poraz i ne rad nego bila sta drugo. Kaznio te narod!! 😂😂😂
@gooUser110411041 I mi svog Trumpa imamo
Tako Dodiku i treba, sve je ulagao u bl, a oni mu ovako vratili
Mile sve je super al heba te narod, narod je odlučio da kupiš stvari iz Banja Luke
@dobro dosao ti Mile u Srpsko Sarajevo u svoj administrativni centar
Snsd ne ulaže svoje pare
Mars u laktase
kako niko da podrži el doda dodirni me dole ll hahahaha
Eto koliko Dodik voli narod hahah
Mile povedi i Bakira do Beograda kad budeš lasso, dalje on sam zna put do Erdogana..
Seljačina i krkan. Nešto ste pametno od njega očekivali !? On i Bakir u 5 grama.... Majke mi onaj Čović dingospo za obojicu !!
Norodu u RS je potreban Gavrilo Princip
Hellooo nisu to tvoje pare vec pare gradjana RS ciji dio je i BL. Onda se odrekni i poreze, nameta i drugih prihoda koje uzimas od BL i njima finansiras jos najmanje 15 opstina.
Ali opet ce biti stoke i glupana koji ce glasati za Dodicka, iako je izjavio sto je izjavio nakon poraza jer maloumnika je bilo i biti ce, nazalost.
Dodik umjesto da primi poruku od naroda on srlja i dalje i vodi SNSD u dalju propast. Nezamislivo je reci da nece finansirati BL jer nije glasala za njegove ljude. Ali eto rekao je i to. Nije narod lud na sljedecim izborima ovakvim nastupom ce samo vise izgubiti.
Džaba se zarazio koronom.
Čuvaj ti Mile dobro Bosnu i tu fotelju u Predsjedništvu. Još ti samo to ostalo.
Nego...ovi nasi vlastodrsci na svim stranama stvarno misle da su to njihove pare, pa kako nam udijele eto moramo biti zahvalni. Uzas diktature u najciscem obliku.
Ode Mile,Rajlovačkom prugom.Ovo je početak njegovog kraja.
"haj ne seri"-rekao bi milorad To je sve miloradovo!!!! On vas za grkljan drži!!! Nije milorad sa kompanijom službenik naroda, on je vlasnik!!!! Vlahahaahaaa