Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I bi ste se raspali moj Branislave.
I bez njeg ljudino, sto vise gurate nezavisnost vece su sanse da ce se ukinut rs
ma to treba ukinuti, skoz.
Problem je u tome što Dodik ne može izgubiti izbore, sve da glasaju svi protiv njega. Toga ste svjesni i to vas ždere. A on je tu poziciju dobio taskove koje treba obaviti. I obavlja. Elegantno.
Sve je to od zla oca, od gore matere....
Opozicija je gora od Dodika
its easy with another dic.., GLOGINJE to kick...
Hvala ti Dodo, samo naprijed
Generalno, ovo je istina...istina je i da on svojim postupcima živcịra i provocịra ali kad se vidi da dugoročno dovodi do nėṣtaṅka RṢ onda se isplati i istrpiti njegov låvẹž.
Dobro ste skontali . On je Americki igrac. Vidis da ga salju kod putina da ispipa teren. Mada mu putin uvali dvojnika. Radi neke bolesti da mu ne donese. Lukav je putko
Kako je krenulo Dodo ce zasluziti zlatni ljiljan za ukidanje eresa
A alfa i omega? Budi hrabar prozovi glavnog režisera ako smiješ 🤣?
Džaba si iz školske klupe otišao da stvaraš rs naravno da će biti ukinuta
@Zlatni71N Dobro jarane na čemu si ti?!
Tako i treba. Jednog dana, uskoro je neće ni biti. Nikad je nije trebalo ni biti. Živjela slobodna, nezavisna i nedjeljiva Republika Bosna i Hercegovina !