Komentari (107)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kud mu ih Lukac ne izbi seljacina sa koride.
jao da je tebi Dodikovo mjesto pa da budes gori od njeg mrš
Ovi bi se usutili isli niz dlaku par godina, mi levati ih zagotivili i opet isto... Didiku hvala sto nas podsjeca ko su 👍
Hvala blentavom narodu!!! Paraziti bi i da ručkaju...narod plaća
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Postoji li glas razuma kod Srpina.Slijepo ste slijedili i Karadjica 90 -seti pa ste dobili to u cemu se davite i zvono koje nosite oko vrata ..Sta jos hocete protiv cijelog svijeta da se lazima borite Da nije strasno bilo bi smijesnko.
zubi bole od Lukaceve sake. Inzko ti pokvario odmor, tj. zapaprio ti. Padose sve uvrede uzalud
lesinari glodju kosti. inteligentni ljudi znaju da je ovo dobro za sve koji zive u bosni i da novi entiteti i republike samo osporavaju zajednicki napredak.
Jel mi sad trebamo reci: vau, borenovic je bolji od dodika...?? Pa ti si isti ako ne i gori! Drasko isto tako! Na kraju ce biti da je bosna od pamtivijeka srbska a da su muslimani, bosnjaci vas napadali, silovali, klali itd. Mrs stoko!
Dodika će uhapsiti Lukač, to je jedina realna opcija, ako bude ucjenjen.
Ja ne znam sto se ponavlja da je ovo Inckova odluka, mislim da je ovo odluka OHR i međunarodne zajednice.
Al DoDick je*e RS kao niko do sada, samo sto ovi ne kontaju i nadaju se glasovima na iducim izborima.
Kad te svrbi dlan z as sta je, a sta je kad te boli supalj zub
Boli ga vilica,Lukač ga razvalio dobro, a opet moze da zdere,,konjina
Jedite mekanu hranu
Produzena ruka dodiku i jos se hvali😂😂😂😂
Koga je briga što nekog boli zub? Koga je briga što bi neko sa nekim ručao? Ko je ovaj lik u našim životima? Šta je njegov bitnost? Neki Burenović i odmah treba da se na njegovoj izjavi o pozivu za ručak temelji dnevna politika. Trebalo bi pojedine novinare prekfalikovati u zidare i keramičare, jer su to dobro plaćeni poslovi čak i u EU, a radnika malo. Bolje da idu tamo nego ovdje da nas smaraju nebitnostima!
Budalo, jedino vam može biti na korist da priznate zlodjela i jedino tako možete koliko toliko skinuti ljagu sa RS. Bar priznajte genocid i jasno osudite djela Karadžića i Mladića
Mogao bi ostati bez zuba. 😛
Uskoro bi vas obojicu mogla boljeti brnjica? Na štetu vam je da vam se zabrani proslava genocida i ratnih zločinaca, veliš? Hehe, evo teško me go.no zabolje za vama i vašom štetom.