Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bugarska je prva zemlja koja je priznala nezavisnost BiH. Bugarska poziva Srbiju na dijalog sa Kosovom i ističe kako oni imaju nesporazuma sa Turskom, ali sjednu i rješavaju probleme. U prevodu, Bugari ispadoše odrasla situirana osoba sa perspektivom, a mi pubertetlije glupe koje govore 'ma ta će on'. I onda se čudimo što je Bugarska u EU.
Samo sanjaj o velikij srbiji, goloruku bosnu niste mogli pokoriti, a ovo sad sto nas zajebajete, proci ce i to, nestace rs.. bosna je bosna, sa drine se pomjerit granica nece
U nasem Sarajevu tako je Borisov Sarajevo je grad svih normalnih i civilizovanih ljudi koji hoce dobro ovoj drzavi.
sa najvise siptara roma i novopazaraca po km kvadratnom u evropi.
Balkan je Balkan
Borisov je ocito savremeni politicar koji razumno shvata i vrijeme i situaciju u kojoj se trenutno nalazi u odnosu svrbijanskog strudlu Dackica koji samo figurativno zivi u sadasnjem vremenu a mentalno 3 - 4 decenije u nazad.Svojim izjavavama ocito pokazuje da nije dosledan ni funkcije koju obnasa ni vremena u kome zivi.
Na šta smo mi spali?!Da nam Bugari drže predavanje kako da se dogovaramo.A nekada si ih mogao kupiti za najlon čarape i čokoladnu bananu.
Srbi su i Jugoslaviju doživljavali Srbijom. Valjda će se otrijezniti.
Cuj ti ovog Bugarina! Kaze covjek "nase Sarajevo".
Sa svima mozemo razgovarati osim sa srbijom. Tek nakon dogovora o placanju ratne odstete, mozemo razovarati kako da im pomognemo da se izvuku iz govana u koja su se sami uvalili agresijom na sve svoje susjede.
Pokušava ih uhvatiti na foru.
Mi kada shvatimo i sebi priznamo da su nas ovi politicari vratili u kameno doba onda cemo postovati i Bugare i Rumune s obzirom na njihov napredak u odnosu na nas.
Je li mu Bate Borisov amidžić? :)
pop..am tu europu u koju je bugarin ušao...
Dokle smo dogurali da nas tuta bugarin uči...
@teorijarevolucije Pa, to ti je tako, kad slijedimo ove naše političare! Ako nastavimo, Albanci će imati sva prava da nam pridikuju!
bugarine ,srpski dušmanine-vazda bilo ...
@RobertLafonteno vama su svi dušmani...
Od kad je Bugarine Sarajevo tvoje? Mnogo se ti siris nesto u zadnje vreme :D
@VitezIstine Sarajevo je svacije i nicije, Sarajevo ima dusu :) a Bugarsko i smije biti s obzirom da su Bosnu i Hercegovinu prvi priznali 1992. ;)