Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Odlucio covek da pocne zivot iz pocetka negde daleko od Gornjih Podgradaca - verovatno u Velikoj Kladusi!
Glupo je vise pisati vijesti i stalno pisati "Bosanska Gradiska"... Pomirimo se ljudi da je zvanican naziv tog grada sad samo Gradiska! Bosnjak sam, zivim u tom gradu ali stvarno je ovo postala glupost autora ovakvih tekstova! Nace se neka budala nacionalista pa poceti svadju i samo sirimo tenzije onda...
Zbog takvih kao sto si ti i gubimo identitet. Nece hiljadu puta ponovljena laz postati istina pa makar se nebo okrenulo dole a zemlja gore.
Bosanska Gradiska