Komentari (155)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znaci ovaj lik, i ova slika... slika i prilika bosanske politike.
Kao ono eto,sta ja znam,bice sta bude,placajte hodzarinu na vrijeme...
UBICA! SAMO KRIVIČNA I U ZATVOR.
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Ljudi, što prije djecu samo odavdje izvesti pa gdje god bolje je nego ovdje, .. al stvarno, jer nema se šta ba više ovdje tražiti i raditi,.. to je to ...
Čović i Dodik gori su od corone,samo šire blokade BiH za vakcine
Najsmješnije mi je kada pročitam komentare kao , treba ih u zatvor strpati ili da ih porodice tuže. Pa ko mislite da će ih strpati u zatvor ili osuditi po nekoj eventualnoj tužbi? Njihovi poslušnici zaposleni u vrhu sudstva i tužilaštva sigurno neće. A mi će mo i dalje sjediti ispred kompjutera i prazniti svoje frustracije umjesto da to učinimo na njima.
Ko je ova HDZ ova sirovina , gledaj mu glOoveee Pa gori su ovi zlocinci u miru, jos q... ci
bosanski soj mozes dobiti samo preko veze
A ko to blokira novinaru? Sto ne kazes javno i glasno. Cemu vase spinovanje kako su svi isti, kako svi blokiraju, svi nerade ?
PLANDEMIJA bicete neplodni bolesni ili cete umrijeti od vakcina Plan je da nema.vise radjanja nema vise djece a to je ta vakcina koja ce to uraditi
Dosta ba njihove zajebancije ispiranja mozgpva pljačke baca ja prašine samo u zatvore, imovinu oduzimaj i doživotnu su dosada zaradili
Ma treba ih u zatvor i porodice da ih tuže i traže odštetu i od njih lično odgovornih i od države
Davore care, samo ih levati! Nemoj ništa potpisati dok dokumentacija ne bude 100% ispravna,a i tada odugovlači . E sada je drugi problem što oni nemaju potrebnu dokumentaciju, zsto prst u uvo i laganica.
Sram vas bilo....samo vi sve otvorite kao sto je i otvoreno, ljudi neka umiru, vakcine i ako dodju, dobit cemo one koje Evropa zabranjuje za upotrbu. Bavo, i onda naslov “ Bosanski soj korona-problema: Samo nek je blokada, doći će i vakcine”. Vas nista nije briga jer jednostavno ne znate i apslutno vas ne zanima ljudski zivot. Cuj, samo neka je blokada (ovo kao da pisu ugostitelji). Pa vidite li vi sta se desava nesposobnjakovici!
Znaci zar je tesko dostaviti papire ako je firma regulare ? Sta bi trebao mimo zakona raditi pa da ga sipa hapsi kasnije nije lud
Predlažem da naši političari prvo sebi obezbijede Astra zenekine vakcine.
Dok sipa ne počne hapsiti ove koji krše zakon i ugrožavaju živote građana tipa Pehara i to po hitnom postupku, nema ovdje nabavke vakcina. Treba ih smijeniti po hitnom postupku.
Oj drzave i kurca ko da jos nije legalizovana pa sve prolazi
Ama politicari su se tajno vakcinisali.Briga njih a vi kerovi cekajte i zivite u neizvjesnosti.Nazalost tako nam je.Pristali smo na to bez bez pogovora osim sto nam je jedino ostalo da naprdjujemo preko portala.