Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mi imamo više ovih aplikacija nego zaraženih, otvoris aplikaciju u njoj piše da peremo ruke hahahah
Jbla vas aplikacija...dnevno vam umire u prosjeku 40 ljudi...pozabavite se malo time...osposobite vise covid ambulanti, da raja ne ceka vani po 5 sati na snimanje pluca i test
Bila bi korisna aplikacija koja koristi geololaciju i provjerava broj zarazenih u tvojoj blizini, i daje informaciju da prilaskom toj lokaciji možete biti zaraženi ako je broj veći od konfigurisanog.
Па јел апликација или веб
Mogli ste stranicu prvo zavrsiti. Npr. sekcija zdravstvene institucije
Ne postoje ZARAŽENI samo pozitivni. POZITIVNI sa testom za koji sada i WHO kaze da je lazan.
bej-ha aplikaciju, aa srbija prva u regionu pfizerovu vakcinu, masalaa razlikee
Jos kad bi to neko azurirao na dnevnoj bazi...
Dakle, više se dnevno testira tinejdžerki na trudnoću nego ukupno u BiH na koronu. Ovo ne mogu biti relevantni podaci dok ne bude dnevno 20000 testiranih. Lično znam 30 ljudi koji su pregledali covid od lakših pa do teških slučajeva, a koji nikad nisu testirani. I onda se čudimo visokom udjelu smrtnih slučajeva u odnosu na potvrđene. Logično, kad na svakog testiranih pozitivnog ima 10 netestiranih pozitivnih.
..jel' konstitutivna aplikacija?
Ovi se sjetili aplikaciju napraviti na drzavnom nivou kad je Corona prosla skoro?
@manki Cuj prošla hahahahaha, pa nikad gore nije bilo