Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Двадесет пет година послије рата, Бошњаци и даље цвиле међународној заједници да интервенише ради њихових интереса. Кад није могла Југа опстати, зар мислите да ће ова сплачина опстати.
BiH ce ostati a sve oatalo ce proci a pogotovo san o velikoj smrdiji
a reko nam Alija rahmetli lijepo "uzdaj se u se i u svoje kljuse" pa ova mz je i dozvolila genocid i nagradila na kraju
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
U ime žrtava genocida, zločincima niko nema pravo oprostiti. U ime života budućih generacija, ne smijemo zaboraviti. Ko oprosti i zaboravi, pridružio se zločincima i agresorima.
Ajmo genocidasi i uzp malo vas je, lupajte minuse na komentare patriotama Bosne jer to jedino i mozete za sve ostalo ste kukavice mrs traktoristi...
Nema se nigdje procitati sta rekose ambasadori!
Isključite se bivši i sadašnji SDA i prestanite sa politizacijom. Uspjeh će biti.
Klasicni guzadjija ....!!!!!
Zali boze nastradalih ljudi a politicare koji 30 godina koriste ljudsku nesrecu zarad svojih ciljeva neka je sramota.Desilo se jos 100 ratova poslije ovog naseg i taman ce neko 100 godina da misli samo o nama.
Narod Velike Britanije traži od ambasade Rusije i Kine da ukine Škotsku 🤣🤣🤣
Vrati se ti u Srebrenicu pa pisi peticije uhljebu
SDA političari će na dno džehenema akobogda
Pa niko vas nece ovce mutave, placenici obicni.. Pokrijte se po usima, svako vam se ruga.
@SRJotacBosnji - Nisi jadan znao šta je kašika dok te tome ne naučiše Turci. Nisi znao ni šta je čaršaf, ni šta je jastuk, ni šta je jorgan dok te Turci ne poučiše tim civilizacijskim navikama. Nisi zno ni šta te boli u leđima dok ti Turci ne kazaše da imaš bubreg. Arapski pasulj ti nije bio na pameti. Nisi znao ni za mehki vuneni jastuk. Nisi znao ni spavati pod ugodnim jorganom. Sve su te tome ti prokleti Turci nauči
Maknite Ahmetovica,korumpiranog,pedofilicarskog uhljeba.
EKSLUZIVNO Četvorka u akciji Da li se ovako poštuju mjere, dok nas gušite idioti! Dok Srđan Mandic, Admir Katica, Edin Forto, Jasna Durakovic, Lejla Brcic lumpuju, mi da pocrkamo!
Ne stitimo djevojcice nase :((( a pogotovo ako su romkinje :( Briga o nemocnima je stanje drustva ! ODKUD NAM OVAJ JOS U DOMU ZA NEZBRINUTU DJECU??!! Ovo bi pitanje postavio CDA botovima i svim onim koji misle da ovaj treba da bude tu!!! ZASTO ?!?POBOGU :(( Ja znam sta cemo s njim, ali STA vi kazete, zasto je SADIK AHMETOVIC TU?? :((Sadik Ahmetovic direktor doma za djecu bez roditeljskog staranja u Tuzli....
To je mrlja koja ostaje na srbima do kjametskog dana. Iako ima pravih srba koji to nisu. Poput Divjaka Bogićevića Čede Jovanović isl.
Vid mu pogleda poganog, bolesnog :(( #NISAMTRAZILA!