Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A devizna stednja? A izbrisani Bosanci i Hercegovci?
Pitaj Bakira, jer ONAJ više nije živ!
daj ne prrdi
I za vrijeme Jugoslavije najviše su izgradili Sloveniju baš Bošnjac sve tri vjere, i pravedno je da dobiju neki status.
"Bošnjaci sve tri vjere" hahahahahahha e moj hamide
Sluša@j pa na katedri u Sarajevu piše Bošnjaci katolici nigdje se ne spominju tzv bh Hrvati a Karadžić i Šešelj kažu svi smo mi Bošnjaci
Moj Bosanćeros, deželo ne daj se, pa mi smo je izgradili
Bravo g. Hamidovic!
Sve bosance u sindikat - bosanski sindikat.
Nisu samo radnici, ..., i stranci su, JUGODRVO!
Za citavih 30 godina postojanja ove države od početka čovječanstva, uspjeli su da nam opljačkaju štednju, pobrisu nas iz matičnih knjiga, a svi im se divimo i hrlimo tamo.Svaka njima čast, stvarno svaka čast.
Kako Bošnjaci mogu govoriti u ime BiH ako nastupaju kao etnička kategorija,grupa?Valjda bi trebalo da razgovaraju ili sva tri predstavnika TOROVA ili neko koga su po nakaradnom dejtonu dogovorili njih trojica ili što bi bilo najbolje da se ti Bošnjaci zarad opstanka BiH prestroje u BOSANCE pa da nas ubuduće u Sloveniji a i drugdje predstavlja najsposobniji i najkvalifikovaniji.
Hvala Dežela
Slovenija je industrijski u samom vrhu EU.
Sad ce Srbi reci da su Bosnjaci od Srba postali muslimani i da je Slovenija koljevka Srbstva...
i medvjedi su pobjegli gore od rata posebno se izdvaja jedan iz Sipraga
imamo dosta braće i sestara u sloveniji
I tate