Komentari (116)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nikšić nabolju kampanju radi za SDa sa svojim nepomišljenjim glupostima.
Zbog pritiska sarajevskih građanskih šovinista mora maknuti Vojina
Opet naivni Bošnjak o nepromišljenim potezima. Pa SDP je 2002 godine ubacio u ustavni sud istu HDZ sutkinju koja je legalizirala apartheid neki dan. SDP je dao zakon o prebivalištu da se etnički očisti RS legalno. SDP je sad dao i apartheid. I ti i sad misliš “nepromišljeno”. Ne, naivni Bošnjače “apsolutno planirano.”
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Joj Niksica kretena
Zbog pritiska sarajevskih građanskih šovinista mora maknuti Vojina
Trojka = HNS.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Fali vam Jo’s samo Dario Kordic I zlocinci n’a okupu sa izdajicom Niksicem
Da uvjek govorim o istini evo biografije Vojina Mijatovića člana SNSD-a https://inat.ba/kako-izgleda-biografija-bivseg-snsd-ovca-i-dodikovog-saradnika-vojina-mijatovica-koji-je-preko-noci-postao-bh-patriota
KLIX SAMO BRIŠE ISTINE PRENESENE IZ MEDIJA A FORSIRA LAŽI PONOVO SE MORAMO OBRATITI RAKU DA OVU ANARHIJU UKINE I DA NEVRIJEĐAJU POŠTENE KOMENTATORE
Nikšić zatražio još vremena za BRATA !!! Znate kako ga je u PROŠLOM mandatu UHLJEBIO !!!
Zlatko je započeo uništavanje SDP-a a Niksić će definitivno pokopati SDP sa svojim glupim postupcima. Pored toliko pravih SDP-ovaca dovedeš ministra Vojina iz Banja Luke i to za MUP FBiH, baška još i skorašnjeg člana Dodovog SNSD-a. Pa zar nema SDP poštenog Srbina iz Sarajeva ili Tuzle.
Skuplja potpise... :)
Nikšić 2000 glasova i premijer, Vojin 0 (nula) glasova u FBiH i ministar ni manje ni više nego unutrašnjih poslova FBiH. Nebi više glasao za SDP pa kad bi bili jedina stranka u BiH.
Ne damo KLEMPU!
Lendo će dati suglasnost,ali da Ljigo Nikša ne bude premijer,neka predlože nekog drugog,makar i crnog Čavaru.
Daj te Seselja za Ministra Policije barem se nece lazno predstavljati kao Demokrata
SDP- Srbijanska Demokratska Partija !
Gledaj Niksica Izdajnika kako mu Covic i Bradara Drze predavanje Nisko si pao Bosnjace nikad vise nisi savijo Kicmu !
Kako kaže bosanska izreka,Gluho i coravo bilo.
Sanja ,Vojin, kljako pod hitno skinuti Ya liste ministara
Nikšić se ponosi što u redovima SDP-a ima pripadnika VRS,koji kako kaže Nikša,nisu okaljali obraz iako su se borili protiv države BiH i ARBiH...jedan od njih je i vojvoda Vojin.