Komentari (92)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nema trećeg entiteta kao i što nema građanske države. Ima samo dva entiteta i tri konstitutivna naroda zajedno sa građanima. Konstitutivnost podrazumjeva da u Domu Naroda moraju sjediti legitimni predstavnici naroda. GAME OVER
E ovo je ljepo skraceno receno
Izgleda ide izmjena izbornog.
I ja dajem Visokom punu potporu
Sta se promjeni preko noci...
I ja dajem visokom
Ako ima patriots Bosnjaka u USA neka pisu hitno Bidenu.Ovaj Eskobar se je oteo kontroli ili je uzeo kes
Mi evo cekamo 30 godina da krepayu 3 lidera stranaka ne naroda
Neka izmjeni bilo sta imace 2,5 milona Bosanaca na Ruskoj strani. Dali Biden zna sta radi Blinken I Eskobar A Liz Truss ce ovog cigana otjerati cim bude premier.
Britanci i framcuzi su crtali granice od doba kolonije. Naravno crtano sa linijarom tako danas vidimo ravne granice po africi i istoku. Sta drugo reci.
ᴍʀᴢɪᴍ ᴘᴏʟɪᴛɪᴋᴜ... ᴠᴏʟɪᴍ ᴅʀᴜᴢᴇɴᴊᴇ ɪ ʟᴊᴜᴅᴇ
Amerika i Izrael su jedini pravi prijatelji BiH, sve ostalo je taraba✌️
Ovakve budal3 najviše volim i mrzim volim im se nasmijat a mrzim ih kolko su glupl
Davanje lažne i nemoralne podrške.
Šta se nama nakotilo ovdje.. Prvo politika "ružičastih naocala", nazivanje situacija neadekvatnim terminima, guranje pod tepih i fokusiranje na nevažne činjenice.
Prosli Englez je bio car ovaj je govno na kvadrat
Znaci svako ko vama udovoljava je super jel a kad je nekom drugom onda je govno
moj ambasadore isto tako je je i izraelski ambasador dao podrsku zakonu koji negira genocid,uzp cak i holokaust i necovjeku kojeg sad i vi podrzavate,malo razmislite koga i sta podrzavate
Punu podršku, evropski sa zadnje 'trane :).