Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ima Mile da ukine Premier ligu u rsu
da li ste sami sebi dosadili ponavljajući jedno te isto 20 godina...evo nama jeste! nismo mi vama ni od kakve važnosti, samo nas držite na uzici da se slučajno ne odmetnemo...
🇬🇧🇺🇸🇧🇦
Pa normalno znaju ljudi ko je ovdje pravedan ko gura drzavu naprijed i voli je,a ko je mrzi i gura prema dole
Britanci i Amerikanci su jedini istinski prijatelji Bosne i Hercegovine!!!
Ovi sa istoka salju samo selame i datule...
U ovoj igri ne postoje istinski prijatelji. Postoje samo istinski interesi. A ti koji nas trenutno podrzavaju mogu sutra prestati da to rade ako im bude u interesu. Skoro 30 godina je prošlo od agresije a mi još ne uspijevamo da dokučimo neke elementarne stvari. Državu vode najgori od nas, kriminal je legalan i provodi se kroz državne institucije. Kao društvo smo totalno posrnuli i na stvari koje su nas odlikovale u prošlosti smo totalno zaboravili.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)