Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj Brnabić je baš duhovit
a ti gospodine brnabić ne blebeći bezveze pusti me šuplje sit sam vaše politike
Ovaj gospodin je u Vladi samo kao konekcija sa stranim korporacijama i ubiranje provizija prvenstveno za vučića i ostalih po vučićevoj privatnoj hijerarhiji
Njegova politika se svodi...... Da Malo ode do Engleske,Malo u Holandiju,malo Amerika,malo tamo,malo vamo,usput prokomentarise desavanja u komsiluku,tek toliko da pokaze da pazi sta komsije zlonamjerni pricaju....Oni drugi....dobrinamjerni nek su nam zivi i zdravi🙃
Becirovic ocigledno nema ni plan ni politiku. Sve mu se svodi na ogromnu dozu mrznje
Bećirović svojim izjavama dodatno doliva ulje na vatru na odnose u regionu I veze sa BiH. Srbija postuje integritet BIh.
Ponosna sam na politiku Vucica. I jasno je da radi pravu stvar. Da se snazno bori za srpske nacionalne interese.
Srpskim dušebrižnicima smeta samo ime Aleksandra Vučića. Ali Vucic zato jos snaznije nastavlja da se bori za srpske interese.
Jasno je da se politika Becirovica svodi na mrznju , na manipulacije.
Jeli brnadic bio sa vucicem na Jevrejskom groblju snajperista ???
O, ljepoto moja, i ti kazes da neko nije citao Dejtonski sporazum😱na kojem jeziku si ti citala Dajtonski sporazum, posto isti nikada nije, zvanicno, preveden, a pogotovu nije preveden na cirilicu😂🤡A ti, Vucic i Dodik, voldte nas😱🤡🇧🇦pa, da nije nas i kosovara, vi nebi znali sta cete sa sobom🤡
JEL AL BUDAN, SAMO BLOK NA SEDAM HĆDANA🤣🤣🤣 STANI INTELIGENCIJO🤣🤣🤣🤣 MI VOLIMO MALO IŠALU ŠUPLJU HAHAJ
G. Becirovic je za tebe N. Tesla.
Pročitao je on, ali Ti i tvoj Vučko niste, kao što niste pročitali ni presude Haškog tribunala.
Pravi politicki odgovor.Tvog vozda mrze i ujutro i popodne i uvece i u snu.Ko se sve bavi politikom u Srbiji .... smijesno i zalosno.
Imamo o e koji podržavaju rad Vučića i onih koji ga nevole šta god on uradio.
Ma ni on ili ona nezna jel on ili ona
Ima video gdje lik iz Čipuljića govori svojim u stranci da bi bili niko bez njega i kada on ne bi bio na liste stranke, kao koliko bi ko fol imali glasova. Šešelj je davno rekao za njega da ima sve Gebelsove knjige i da je doktorirao manipulaciju i obmanu. Čitava politička karijera mu je stvorena na tome, zbog toga i izlazi njegovi branioci ispod svakog žbuna kao i dotična ili dotični ko zna šta je.