Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa logicno. Zbog zatvorenih granica uzrokavanih pandemijom smanjen je dolazak ilegalnih imigranata. Ali bez sumnje taj umanjen broj ce se vrlo brzo nazalost nadokanadit. Masovno svakodnevno dolaze po 250 na dan . Cifra ce i veca da bude za dva mjeseca poredeci sa istim periodom prosle godine.
U pandemiji je i to previše.
Hahahha.... Što mažete ljudima oči,kad je pun Bihać novi imigranata,samo dolaze...
Dovoljno ih je uslo da imamo dugorocni problem.
Sve više ličimo na Pariz i London..
Jes malo sutra. Pa sad ih najvise ima ne petljajte
Pa kad sverceri rade posao kako treba. Zasto , pa dobro se placa. Zakljucak : Bosna kroz 5 godina moze da bude zemlja sa solidnom ekonomijom ako se radnici plate kako treba i sa vlasti skinu oni koji to sve koče, a to su aktuelna vladajuca grupa.
.....isto ko i corone
Ovo treba hitno rjesavati, granice zatvoriti, a ove sto su tu deportovati. Poceli su pistoljima mahati
Zbog korone, vidjeli bi povecanje da nije bilo pandemije
opet pokušaji hipnoze...